Share

Otvaranje ritejl parka „Stop.Shop.“ u Nišu 21. aprila

Ritejl park „Stop.Shop.“ u Nišu biće otvoren 21. aprila. Austrijska kompanija „Immofinanz“, koja stoji iza tog projekta, otvorila je prvi ritejl park u Srbiji pod ovim imenom u Čačku prošle godine.

Stopshop u Nisu„Stop.Shop.“ u Nišu; Foto: niskiportal.rs

U novom šoping centru na oko 12.500 metara kvadratnih biće više desetina modernih prodajnih objekata, butika, predstavništva banaka i agencija, u kojima će posao dobiti oko 150 novih radnika.

Kako je najavljeno, „Stop.Shop.“ biće novo mesto za šoping u Nišu. Sve goste 21. aprila očekuje sjajan provod uz neka od najzvučnijih imena domaće estrade, upoznavanje sa najpoznatijim internacionalnim brendovima koji će biti zastupljeni u „Stop.Shopu“ i još mnogo toga“, kažu u toj kompanji.

Fleksibilni koncept koji stoji iza „Stop.Shop.“ brenda zasniva se na regionalnim šoping centrima na centralnim lokacijama koji mogu da privuku od 30.000 do 200.000 stanovnika. Ritejl parkovi obično imaju 2.500 do 15.000 m2 prostora za izdavanje i nude posetiocima dovoljan broj parking mesta, optimalan pristup lokaciji i visoku funkcionalnost uz atraktivnu ponudu međunarodnih i domaćih brendova. „Stop.Shop.“ portfolio ritejl parkova sada obuhvata 53 lokacije u sedam zemalja (Austrija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija, Poljska i Srbija).

Nakon Niša, „Stop.Shop“ će biti otvoren u Valjevu, a u taj projekat biće uloženo 7 miliona eura.

Izvor: ekapija.com, niskiportal.rs