Share
Zašto je proleće savršeno doba godine da započnete novu vezu?

Zašto je proleće savršeno doba godine da započnete novu vezu?

Priroda se budi, sve cveta, sunčevi zraci postaju sve jači svaki dan i razigrani leptiri su svuda. Možete ih osetiti čak i u stomaku!

leptiri

Sva ova pozitivna energija uzrokovana buđenjem proleća, stvara potrebu za novim početkom – želimo da prelepe emocije podelimo sa nekim ko ne bi bio samo prijatelj. Evo nekoliko razloga koji će vas ubediti da je proleće pravo vreme da započnete novu ljubavnu vezu.

Pokažite poverenje

Sigurno znate da je poverenje veoma važna karakteristika kada je u pitanju izbor partnera. U više navrata potvrđeno je da među drugim kvalitetima kao što su izgled, uspeh u karijeri i zajednički interesi, poverenje veoma važna karakteristika kada je u pitanju izbor partnera. Proleće će učiniti da se osećate hrabrije i usuditi da proširite svoje horizonte kada je reč o pronalaženju, razvoju i davanju ljubavi.

Biološki dokazano

Ako osećate ljubav u proleće, možda je zaslužen vaš prirodni instinkt. U proleće se životinje bude iz zimskog sna i spremne su za nove igre. Možda vaše telo šalje signal da je vreme da nastavite svoju generaciju, tako da se varate ako mislite da ste zaljubljeni, možda je ovo u stvari biološki proces.

Želite novi početak

Lako je doći u iskušenje da se smirite sa bivšim dečkom ili devojkom kada je napolju hladno. Ali kada se nebo prolepša, a zimska odeća zameni laganijom, vi ćete osetiti olakšanje i želeti da ostavite prošlost iza sebe. U vama će se probuditi želja da počnete nešto novo sa određenom osobom i manje komplikovanom. Proleće je savršeno za odvikavanje od loših navika i za nove početke.

Želim partnera

Zabavno je biti singl i zabavljati se sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih sati, a toplije vreme je savršeno za aktivnosti koje su zabavnije kada imate partnera. Ako želite da vozite bicikl u parku, izaći iz grada za vikend ili samo sedite na klupi i gledati zvezde, ne postoji bolji pratilac od voljene osobe.

Proleće je zaslužno za buđenje prirode, ali i za buđenje ljubavi. Opustite se i uživajte u potpunosti u najlepšem dobu godine!

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs