Share
Dnevni horoskop za utorak, 26. april 2016.

Dnevni horoskop za utorak, 26. april 2016.

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za utorak, 26. april

devojka u prirodi

OVAN

Posao: Volite posao kojim se bavite, ali još ne uviđate da tu nema mnogo novca kojim bi pokrili svoje troškove. Još uvek tapkate u mestu I to je vaš najveći problem.
Ljubav: Ukoliko ste partnera uverili u svoje iskrene ideje ne morate da žurite sa odlikom koju želite da mu saopštite.
Zdravlje: Nemate velikih problema na polju zdravlja.

BIK

Posao: Neko će vas nagraditi za akciju koju izvodite i to na jedan kvalitetan način. Niste neko ko će sedeti skrštenih ruku i besposlen a ovo važi naročito za rđene u posldnjoj dekadi.
Ljubav: Previše se osamljujete I ne uviđate da vam takav stav ide na štetu. Morate da budete otvoreniji u komunikaciji I pokazati kako stvari realno stoje.
Zdravlje: Moguće da ćete imati povremene glavobolje.

BLIZANCI

Posao: Mislite da zaslužujete više I ne morate da se takmičite sa kolegama, koliko se od vas traži rad na sebi. Možda niste trenutno spremni na promenu, ali ćete sigurno o tome razmisliti.
Ljubav: Osoba na koju mislite je pored vas i nema razloga da se odvajate od nje ni tren. Iskoristite slobodno vreme da zajedno prošetate.
Zdravlje: Osetljiv vam je stomak.

RAK

Posao: Neko vam mnogo toga obećava što niste ni vi sami do sada tako lako želeli. Pokušajte da promenite stav I prihvatite ono što vam se nudi kao odlično rešenje za vaše trenutne probleme.
Ljubav: Partner vam je malo nezadovoljan i nije neko ko će vas doveka čekati. NIje na odmet da se ponekad okrenete i uvidite samoću osobe, koja vas želi pored sebe.
Zdravlje: Zdravlje vam je ovaj put na zavidnom nivou.

LAV

Posao: Svesni ste situacije i osobe sa kojom vodite pregovore. NIje na odmet da se vratite svojim starim obavezama, kako bi bili dovoljno fokusirani, jer ova priča sa nekim novim klijentima je klasična prevara.
Ljubav: Niste ovaj put preterano romantični, pa se i ne događaju neke ozbiljnije stvari po pitanju ljubavi.
Zdravlje: Pazite se stresa.

DEVICA

Posao: Poznajete odlično tehnologiju rada i to vam ide od ruke više nego kod ostalih prisutnih u celom timu. Imaćete uspešan dan.
Ljubav: Nesebično se dajete osobi pored vas. To su drugi primetili i očekuju da zvanično nešto važno priznate.
Zdravlje: Pad imuniteta.

VAGA

Posao: Svesno ulazite u priču sa strancima bez izuzetka, kako bi se povremeno upustili u rizičnije poslovne poduhvate. Nemate nameru da odustajete.
Ljubav: Osoba sa naglašenim vodenim elementom je izuzetno primamljiva. Neko vam je pogodio ukus ovaj put bez izuzetka.
Zdravlje: Imate potrebu za fizičkom aktivnošću.

ŠKORPIJA

Posao: Imate odlične poslovne ponude, pa ćete se ovaj put i dovoljno inkorporirati u celu priču, kako bi dobili ono čemu težite. Sedi vam uspeh.
Ljubav: Malo ste više zamaštani a manje akcije se uviđa. Mislite da još nije pravi trenutak za nešto ozbiljnije.
Zdravlje: Budite opušteniji, jer ste neko ko brzo pada u vatru.

STRELAC

Posao: Mnogi će vas povući za rukav kako bi ih posavetovali za neke sitnice. Bilo bi dobro da se ponekad malo distancirate i više mislite na sebe.
Ljubav: Jedna Vaga je odličan izbor. Sami uviđate neku sličnost u senzibilitetu i nećete tako lako odustati od ove osobe.
Zdravlje: Budite opušteniji.

JARAC

Posao: Dan vam i nije dovoljno naklonjen što se vaših prohteva tiče. Nemojte ni gubiti vreme na ono što ne želite, jer postoji naravno i izbor koga ćete se više držati nego stvari, koje ste do sada imali da obavite.
Ljubav: Mislite na osobu koja ima dovoljno vatrenog elementa u sebi ali se još držite po strani u celoj priči. Pokušajte nešto više.
Zdravlje: Pojačana tenzija.

VODOLIJA

Posao: Imaćete mogućnost da pokažete sve najbolje, jer se ova prilika u životu ne propušta,ali sve zavisi koliko je u vašoj moći da se uhvatite u koštac sa novim izazovima.
Ljubav: Jedna Škorpija je neko ko bi vam skinuo zvezde sa neba. Nije na odmet da se više okrenete svojim emocijama jer ste tu kao svoj na svome.
Zdravlje: Čuvajte se raspiratornih infekcija.

RIBE

Posao: Kolege žele vaše mesto i srećni su što sa vama saradnja još uvek traje. Vi ćete biti nagrađeni a verovatno i prebačeni na bolju startnu poziciju.
Ljubav: Ovaj put niste umetnički tip. Više se bavite razumnim stvarima jer ste baš takvog senzibiliteta i ne dozvoljavate ni sebi da drugačije mislite.
Zdravlje: Povišena temperatura.

 

Astrolog: Milica Miholjčić

Izvor: astrousluge.com