Share
Dnevni horoskop za sredu, 27. april

Dnevni horoskop za sredu, 27. april

Šta vam zvezde predviđaju za sredu, 27. april

portret devojke

OVAN

Posao: Danas ste u posebno dobrom raspoloženju i nemate nameru da trošite svoje vreme na nebitne segmente u životu, koji vam ne donose nešto posebno.

Ljubav: Ukoliko ste sami očekujet prijatno iznenađenje na polju ljubavi. Osoba iz vašeg okruženja vam je odlična prilika Pokušajte da se dobro zabavite.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Imali ste utisak da je vreme na vašoj strani, ali ste se uverili u suprotno ovaj put. Ideje koje ste pokušali da donesete nisu baš urodile plodom. Ne očajavajte.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ne dopuštajte sebi veću slobodu. Partner je dosta intuitivan i vidi mnogo toga. Ne vrede vam sitne laži.

Zdravlje: Više se odmarajte.

BLIZANCI

Posao: Grupa kolega vam pruža veliku podršku, pa ne morate da se dvoumite oko zajedničkog projekta. Budite pomalo štedljivi sa vremenom ili pokušajte prazan hod da svedete na minimum.

Ljubav: Vaše emocije su na nivou ovaj put. Imate šta da ponudite partneru pa se nećete povlačiti tek tako iz igre.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Niste se dovoljno edukovali za poslovne aktivnosti, koje vam se protežiaju. Želite da učite i da nadogradite ono što morate.

Ljubav: Niste u dobrom položaju gde možete da birate šta želite. Imate osećaj da su vas emotivno ispraznili u okruženju i da zaslužujete bolji tretman.

Zdravlje: Savetuje vam se dodatni oprez.

LAV

Posao: Volite da komandujete i tu je vaša najveća greška. Ne dozvoljavate drugima da urade deo posla bez vašeg nadzora. Opusutite se na vreme, kako ne biste došli u sukob sa svojim kolegama.

Ljubav: Niste se dovoljno dobro pripremili za razgovor sa partnerom, koji vam sledi. Budite obazrivi kada se budete videli, da se nešto ne iskomplikuje.

Zdravlje: Morate da se odmorite.

DEVICA

Posao: Niste smeli da se upustite u jaču raspravu sa svojim šefovima koji vam ne odobravaju ono što ste zacrtali. Imate odlične ideje ali su neizvodljive u ovom trenutku. Savetuje se da budete strpljivi.

Ljubav: Partner može da vam napravi ljubomornu scenu, pokušajte da izbegavate sukobe bilo koje vrste. Nemate mnogo energije.

Zdravlje: Imate problem sa imunitetom.

VAGA

Posao: Ponekad ste neraspoloženi, kada je u pitanju novi dnevni red na koji ste pomalo zaboravili. Niste neko ko bi računao na rutinu, koja vam se dostavlja kao zadatak u narednom periodu.

Ljubav: Ne morate da se povlačite iz igre zavođenja sa osobom koja vam znači više nego obično. Pokušajte da budete fleksibilniji ovaj put.

Zdravlje: Posvetite se fitnesu.

ŠKORPIJA

Posao: Niste morali da se upuštate u raspravu sa svojim šefom, koji vam je na usluzi ovaj put. Ne morate da se dvoumite oko zajedničkih aranžmana na koje niste baš navikli, ali je u suštini novi izazov.

Ljubav: Ne morate da krijete svoja osećanja, kada su u pitanju partnerove emocije prema vama. Niste morali da se odvajate i da pravite kompromis ovaj put.

Zdravlje: Krvna slika vam je pomalo loša.

STRELAC

Posao: Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim problemima koji su se nakupili ali vam ne donose ništa spektakularno. Pokušajte da se pripremite na ozbiljan rad.

Ljubav: Bik je neko ko vam zadaje muke i ne može da vas prati, jer ima pomalo rigidne stavove. Niste krivi zato što vam je partner pomalo tradicionalan.

Zdravlje: Pokušajte da izbegavate ugljne hidrate.

JARAC

Posao: Volećete da se dokazujete i da pokušavate da se domognete višeg statusa na radnom mestu. Ne morate da se povlačite, kada osetite da ne možete da izvršavate zadatke.

Ljubav: Partner je u svom svetu i ne želi sa vama da deli svoja osećanja. Pokušava da se otvori ali danas na to zaboravite.

Zdravlje: Ukoliko ste umorni ne preterujte sa radom.

VODOLIJA

Posao: Izazovi koje imate, trenutno vam nisu od koristi. Potrebno je da se pomalo strpite, kada su zajednički poduhvati u pitanju. Ortaci su vam danas desna ruka.

Ljubav: Niste imali na št ada se žalite kad je partnerovo ponašanje u pitanju. Bićete zadvoljni onim što imate. Nećete biti isuviše zahtevni.

Zdravlje: Mogući problemi s alergijama.

RIBE

Posao: Pokretanje privatnog posla je nešto što vas oduvek privlačilo. Niste baš u mogućnosti trenutno da birate čime ćete se baviti, ali upornost će vam se isplatiti.

Ljubav: Imali ste šansu da izgladite odnose sa partnerom, međutim kao da ste bili okupirani poslom, koji vam je odvlačio fokus.

Zdravlje: Nemate velikih problema.

 

Astrolog: Milica Miholjčić

Izvor: www.astrousluge.com