Share
Radnički na Čairu dočekuje surdulički Radnik

Radnički na Čairu dočekuje surdulički Radnik

U četvrtak, 28. aprila sa početkom od 18,00 časova na svom stadionu, u derbiju “Južne pruge” domaći Radnički dočekuje surdulički Radnik.

Stadion Cair FK RadnickiStadion Čair; Foto: MediaPress.rs

Povodom predstojeće utakmice, na današnjoj konferenciji za medije, šef stručnog štaba Radničkog Milan Rastavac je ukazao na važnost utakmice i istakao:

Imamo značajnu utakmicu ispred sebe, jer smo u takmičenju gde je svaki bod značajan. Igramo protiv ekipe koja ima seriju rezultata iza sebe za svaki respekt. Njihova glavna odlika je ubojita kontra, pa pre svega treba zaštiti prostor iza zadnje linije, kako ga ne bi što brže ugrozili – rekao je on.

Šef stručnog štaba ističe činjenicu da će mu na raspolaganju biti svi igrači osim duže povređenog Miloša Živkovića, za razliku od njegovog kolege Veselinovića koji je imati poprilične probleme sa sastavom.

Kroz igru moramo nametnuti dominaciju, da budemo strpljivi i agresivni kako defanzivno tako i ofanzivno. Iz takvih situacija možemo stvarati šanse i postižemo golove. U suštini, vrlo je jednostavan pogled na utakmicu i nadam se da ćemo nastaviti niz dobrih rezultata i osvojiti nove bodove – zaključio je na kraju Rastavac.

Ulaznice za utakmicu biće prodavane na biletarnici hale Čair i istočnoj tribini stadiona, i to na dan utakmice po cenama od 100 dinara za južnu, 200 za istočnu i zapadnu, dok je za ložu potrebno izdvojiti 600 dinara.

Video:

 

Izvor: fkradnickinis.rs