Share
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. april

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. april

Šta vam zvezde predviđaju za danas…

Planete horoskop

OVAN

Posao: Vest koju ćete dobiti od osobe iz vašeg okruženja, može da vas dovede do očaja. Pokušajte da se saberete i uradite prave stvari za sebe.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Bika je odlična prilika. Nemate mnogo vremena da se predomislite pa se slobodno upustite u avanturu.
Zdravlje: Iscrpljujete se.

BIK

Posao: Pokušavate da uradite konkretne stvari u svom poslovnom portfoliju ali vam ovaj put i ne ide baš, jer imate osećaj da ste sami u ovoj priči.
Ljubav: Pokušajte da izgladite odnos, koji ste narušili svojim ponašanjem. Niste dovoljno dobro pročitali iz partnerovog ponašanja šta je to što vam najviše kvari odnos.
Zdravlje: Posetite spa centar.

BLIZANCI

Posao: Niste se dovoljno informisali o pojedinim problemima, pa su oni izvesni danas. Samim tim pokušajte brzo da ih rešite. Ne očajavajte zbog trenutnog propusta, koji imate.
Ljubav: Niste sami to je u redu. Pokušavate da se domognete bolje solucije za vas, ali niste još svesni da tako možete nešto i da izgubite.
Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

RAK

Posao: Niste imuni na nečije kritike u većoj meri. Mislite da niste dovoljno dobri i to je vaša najveća mana. Pokušajte da se saberete i razmislite šta ste to sve uradili do sada.
Ljubav: Niste uvek raspoloženi za druženje sa partnerom. Pokušajte da se otvorite, kroz laganu priču. Ne pravite dodatni pritisak kada su emocije u pitanju.
Zdravlje: Pazite se raspiratornih infekcija.

LAV

Posao: Budite dovoljno strpljivi, kada su rezultati u pitanju. Ono što ste zaslužili to ćete i dobiti. Ne pokušavajte da se domognete boljeg rešenja u ovom trenutku, jer imate šta da izgubite u bici koju vodite. Budite pažljiviji u radu sa ljudima.
Ljubav: Imate svoj stav, ali partner ga ne podržava. Možda ćete imati pomalo problematičnu situaciju, kada se budete upustili u razgovor.
Zdravlje: Srce vam preskače.

DEVICA

Posao: Kada su vaši stavovi u pitanju. Ne morate da budete loše raspoloženi kada vam se nađe prepreka na putu, kojim ste krenuli. Može ih biti mnogo više, ali sve je stvar izbora vaših stavova.
Ljubav:Niste raspoloženi za ljubavnu igru. Neko vam se meša u vezu i vi to znate odavno već. Povucite se iz prljave igre ovaj put.
Zdravlje: Uzmite svoju dozu vitamina.

VAGA

Posao: Niste zaboravili na eventualne poslovne probleme, koji mogu da vam se pojave. Ne morate da se snebivate oko trenutni odluka, koliko se od vas traži da budete spremni u svakom trenutku na nove izazove.
Ljubav: Možete da se oslobodite krivice, koju imate prema partneru. Pokušajte da se opustite ovaj put jer vi to zaslužujete.
Zdravlje: Uvedite novi režim ishrane.

ŠKORPIJA

Posao: Imaćete veću raspravu pa se savetuje da se ne upuštate u nešto što vam ne odgovara. Finansije su vam pomalo lošije ovaj put. Budite istrajni.
Ljubav: Bili ste u pravu kada ste uvideli loše mane svog partnera. U stanju ste dosta toga da oprostite.
Zdravlje: Pazite šta jedete.

STRELAC

Posao: Imajte na umu da se sve svodi na konkretan rad na koji morate da prionete u svakom slučaju. Nemate veći izbor od trenutno datih okolnosti. Budite strpljivi.
Ljubav: Ukoliko vam se sviđa jedna Škorpija, pazite se oštrih reči upućenih toj osobi, jer možete da budete povređeni, kada je vaša sujeta u pitanju.
Zdravlje: Imate problem sa digestivnim traktom.

JARAC

Posao: Imate dovoljno problema da ih na vreme rešavate.
Ljubav: Niste optimista kada je vaš ljubavni život u pitanju. Partner ne ispunjava vaše želje I ne želi da vas posećuje. Imate osećaj da je vašoj vezi došao kraj.
Zdravlje: Promenljivo.

VODOLIJA

Posao: Ovaj put ste na pametnom potezu, koji vam donosi značajno poznanstvo na polju posla.
Ljubav: Ukoliko ste dužoj vezi očekujte povremene nalete besa partneara, koji je navikao da manipuliše I da sve bude po njegovom. Biće boljih dana.
Zdravlje: Imate promenljivo raspoloženje.

RIBE

Posao: Vaša energija može da pokrene lavinu na random mestu. Kolege su pomalo nepopustljivi pred vašim ciljevima ali lepa reč I gvozdena vrata otvara.
Ljubav: Partner je pomalo škrt na emocijama, ali vi ste naučili da se sami izborite za svoja prava. Pokušaćete da osvojite nečije srce.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

 

Astrolog: Milica Miholjčić

Izvor: astrousluge.com