Share
Pametni madrac će vam otkriti da li vas partner vara (VIDEO)

Pametni madrac će vam otkriti da li vas partner vara (VIDEO)

Analiza i “praćenje” kvaliteta sna nije nikakva nova tehnika, ali jedna kompanija sada želi da prati kako i na koji način se koriste madraci, pogotovo ako niste kod kuće.

Pametni madrac 02

Španska kompanija za proizvodnju madraca Durmet reklamira svoj novi madrac koji vam može otkriti da li vas partner vara. On, naime, šalje upozorenja na vaš telefon ako vas partner vara.

Iako ovo može izgledati kao šala, ovi “pametni” madraci nisu nimalo jeftini – koštaju 1.750 dolara. Unutra su ispunjeni senzorima koji šalju vibraciju na telefon, kada je krevet u upotrebi.

Pametni madrac 01

Ako je krevet u upotrebi kada ste na primer na poslu, na telefon će vam stići signal da znate kako se “sumnjive aktivnosti” odvijaju u realnom vremenu. U tehnologiji je ovo ekstremni korak, a prvi komentari ljudi govore kako se moglo nešto uraditi i na postavljaju kamera na madrace.

Što se tiče Evrope, Španci i dalje drže prvo mesto kao najnevernija nacija svojim partnerima, pa možda je upravo to razlog zašto madrac dolazi iz ove zemlje. U jednom od oglasa za kupovinu ovoga madraca stoji: “Ako vam vaš partner nije veran, madrac sigurno jeste”.

Par-u-krevetu-ljubav-dusek

Video:

 

Autor: ITN Team

Izvor: itnetwork.rs