Share
Najbolje seks poze za svaku priliku

Najbolje seks poze za svaku priliku

Čitajte, upijajte a ujedno i isprobajte.

Seks poze

Najbolja poza za pravljenje bebe

U redu, činjenica jest da, barem teoretski, zatrudneti možete u bilo kojoj seksualnoj pozi i poza nikad ne sme biti jedna “zaštita” koju koristite da sprečite neželjenu trudnoću. S druge strane, ukoliko tražite pozu u kojoj imate najveću šansu za trudnoćom, to je onda klasični misionarski položaj. Stavljanje jastuka ispod guze pomoći će vam da podignete karlicu, što će omogućiti njegovim “plivačima” da lakše dođu do vašeg jajašca.

Najbolja poza za izgradnju samopouzdanja

Ukoliko imate problema sa samopouzdanjem za vreme intimnih trenutaka ili vam neki deo vašeg tela predstavlja izvor srama ili frustracije, najbolji lek za to nalazi se u dve ključne reči – vi gore.

Najbolja poza za maksimalni ženski užitak

Devojke, dobro ovo čitajte. Naime, ako je verovati stručnjacima za ove stvari, najbolja poza za maksimalni ženski užitak ona je koju verojatno nikada niste probali i zove se “koitalno poravnavanje”. Ona je zapravo varijacija klasičnog misionarskog položaja i jedna je od retkih poza za koju postoji naučna potvrda da, ukoliko se izvede ispravno, ima najbolju šansu da žena doživi vaginalni orgazam za vreme seksa. Sastoji se od toga da muškarac “klizne” ramenima ispred vaših, a trik leži u tome da se više trljate i stiskate karličnim područjima, a manje izvodite klasično seksualno “guranje”. Ovakav način osigurava najveću stimulaciju klitorisa, zbog čega mnoge žene ovako mogu doživeti orgazam.

Najbolja poza ukoliko je vaš frajer obdaren

Slatke brige, reći će mnogi, ali to baš i nije tako. Naime, često se govori da veličina nije bitna, već isključivo ono što muškarac zna napraviti s njime. U istinitost ove tvrdnje ovom prilikom nećemo ulaziti, ali svakako se možemo složiti da je zaista važno koliko dobro muškarac “barata” svojim ponosom, posebno kad je taj ponos pozamašne veličine i obima. Bilo kako bilo, u ovakvoj je situaciji važno ništa ne prepustiti slučaju, budući da to može nezgodno povrediti ženu, posebno ukoliko ste sitnije građe. Muškarac treba ležati na boku, a žena treba leći okrenuta leđima od njega, s raširenim nogama koje trebaju obaviti njegov torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontroliše koliko “duboko” želi svog muškarca u sebi, a istovremeno ne pokvari doživljaj ni jednom, ni drugome.

Najbolja poza ukoliko vaš muškarac ima mali penis

Kao što smo već rekli, stručnjaci tvrde kako je sama veličina penisa gotovo beznačajna za ukupni kvalitet seksualnog života u vezi, ali to ne znači da ne postoje poze u kojima se i mala veličina može maksimalno “iskoristiti”. Apsolutno najbolja poza za to je ona u kojoj ste vi gore, ali s jednom ključnom razlikom od klasičnih poza. Naime, najbolji učinak postići ćete tako da se “vrtite” na njemu, umesto da se idete gore i dolje, budući da tako reskirate da isklizne i vas, a to može povrediti muškarca. I misionarski je položaj dobar, posebno onaj gde držite svoje noge na njegovim ramenima. To će mu omogućiti da vas dublje penetrira i do kraja iskoristi svoju dužinu ili kratkoću.

 

Izvor: nadlanu.com