Share
Dnevni horoskop za petak, 13. maj 2016.

Dnevni horoskop za petak, 13. maj 2016.

Dnevni horoskop za petak, 13. maj 2016. godine
Horoskop
Ovan

Bilo bi dobro da se ne opterećujete poslom previše. Danas je dan za planiranje. Organizujte dobro dan, a možete napraviti plan i za sledeću nedelju.

Bik

Odlično ste raspoloženi danas. Niste orni za rad, više ste za zabavu. Provedite više vremena sa partnerom ili prijateljima, to će Vam prijati.

Blizanci

Potrudite se da sredite dom. Proverite da li ste platili račune. Pomalo ste napeti, izađite iz kuće.

Rak

Pazite se u saobraćaju. Budite diskretniji sa informacijama koje su bitne. Neko ih može zloupotrebiti.

Lav

Ne osećate se baš najbolje danas. Ono što ste zacrtali na poslu uradite, ali nemojte se preforsirati. Romantični ste danas i skloni flertu.

Devica

Danas možete srediti odeću, kao i dokumenta. Jako ste vredni i dobro organizovani. Moguća glavobolja.

Vaga

Danas ćete imati manje energije nego inače. Usredsredite se na odmor, posle posla makar. Mogući su problemi sa cirkulacijom i spavanjem.

Škorpija

Sjajno ste raspoloženi. Potrudite se da ugodite sebi, a ako imate partnera, onda mu posvetite više pažnje. Skloni ste flertu, moguće je neko novo poznanstvo ako ste slobodni.

Strelac

Prilično ste neraspoloženi. Najradije biste ostali kod kuće i ne biste radili ništa. Provedite više vremena sa porodicom.

Jarac

Na poslu se od Vas danas zahteva potpuna pažnja. Ali pomalo ste rasejani. Danas biste mogli da organizujete neki kraći put za vikend.

Vodolija

Štedite više. Platite račune na vreme. Prilično ste napeti danas, ali postavite prioritete na poslu i u privatnom životu.

Ribe

Potrebno je da napravite balans između posla i aktivnosti van posla. Posvetite se partneru, ako ste zauzeti. Danas ćete se sa svima lako dogovoriti oko bilo čega.

Izvor: mondo.rs