Share
Odložen koncert Discipline Kitschme u Nišu za subotu, 21. maj

Odložen koncert Discipline Kitschme u Nišu za subotu, 21. maj

Zbog nestabilnog vremena, otvaranje prolećno – letnje koncertne sezone u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu pomera se za 7 dana. U subotu, 21. maja u 21 čas nastupiće jedan od naših najznačajnijih rock sastava – čudesna Disciplin A Kitschme (DAK).

Disciplin-A-Kitschme MP 0001

Uz neizbežne vanvremenske bučne hitove iz svih faza plodne karijere koja traje već 35 godina, ovom prilikom DAK će promovisati novi album „Opet“ koji je u decembru mesecu izašao pod okriljem renomirane izdavačke kuće Mascom records.

DAK će ovom prilikom imati i goste na koncertu. Publiku će zagrevati perspektivan niški sastav Igralom, band “Hilbili/Afro/Funk” orijentacije.

DisciplinAKitschme 0002

Sve kupljene ulaznice za prvobitni termin zakazan za 14. maj važe za 21. maj. Karte su u pretprodaji po ceni od 800 dinara do subote, 21. maja do 14 časova u muzičkim radnjama: Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta, na ulazu u dvorište Univerziteta u Nišu (Šumatovačka ulica bb) od 20 časova karte će se prodavati po ceni od 1.000 dinara.

Video:

 

Autor: Veroljub Vecko Radojković

Media Press