Share
Dirljiva priča: Devetogodišnji golman trenirao sa prvotimcima

Dirljiva priča: Devetogodišnji golman trenirao sa prvotimcima

Mihajlo Petrović je kupio sve igrače Radničkog na utakmici protiv Partizana. Ovaj devetogodišnjak koji brani u ekipi Radničkog imao je čast da zajedno sa ostalim vršnjacima ruku pod ruku izađe na teren u nedeljnoj utakmici zajedno sa fudbalerima, međutim nije mu se dopalo to što je morao da istrči na teren sa golmanom Partizana, pa je zbog toga i zaplakao.

Mihajlo Radnicki 01

Za vernost niškom timu klub ga je nagradio tako što je danas trenirao sa prvim timom, pa je ovaj mališan imao zadovoljstvo da večeras trenira sa svojim idolima, Jovanovićem, Konovalovim, Perićem, Đorđevićem i mladim Kojićem.

Bio sam razočaran što sam na teren istrčao sa golmanom Partizana jer je golman Jovanović moj idol i želeo sam da istrčim sa njim na teren. Mnogo volim Radnički i za mene je ostvarenje sna to što sam trenirao sa mojim idolima večeras, kaže Mihajlo.

Mihajlo Radnicki 02

Sekretar stručnog štaba Milan Cvetanović kaže da mu je veliko zadovoljstvo što deca pokazuju svoju ljubav ka Radničkom i da će se klub uvek truditi da tu vernost nagrađuje.

Želeli smo da se iskupimo malom Mihajlu jer nije imao prilike da izađe na teren sa svojim idolom, nagradili smo ga tako što smo ga pozvali da danas trenira sa prvim timom, lepo je videti da deca gaje ljubav ka našem klubu jer je to prava nagrada onoga na čemu se trudimo da radimo, kaže Cvetanović.

Zaista divan gest našeg kluba.

Živ bio Mihajlo!

 

Autor: Aleksandar Ilić

Uredila: Sanja Mirković

Izvor: realsanisave.com