Share
Neće im odoleti: 5 seksi poruka koje će napaliti muškarca u sekundi

Neće im odoleti: 5 seksi poruka koje će napaliti muškarca u sekundi

Činjenica je sledeća: ni jedan frajer zdrave pameti neće odbiti priliku za prljavo, seksi, zločesto dopisivanje sa devojkom. Evo male pomoći da osmislite poruku koja će ga dovesti do ludila!

devojka-seksi-sms-

1. Samo za tvoje oči

Muškarci su po prirodi posesivni. Upravo iz tog razloga, ideja da nešto što obožava na vama pripada njemu i samo njemu, potpuno će ga raspametiti. Pobrinite se da se oseća kao da vas dvoje imate neku prljavu tajnu. Pošaljite mu nestašan selfie uz ove reči kao dodatak i garantujemo instant erekciju!

2. Sačekaj sekundu da se obučem…

Iako ovom porukom nećete reći ništa posebno, pokrenućete pravu lavinu slika u njegovoj glavi. Jer jedino o čemu će on razmišljati je vaše golo tijelo i taj minimum krpica koje možete da nabacite za tako kratko vreme. I jedva će čekati da vas se opet dočepa, naravno.

3. Sanjala sam te noćas

Možda ga niste sanjali uopšte, možda ste sanjali neku potpunu glupost ili Rajana Goslinga, ali ako mu kažete da vam se motao po snovima, on će automatski zaključiti da se radilo o nekom vrućem, prljavom, seksi klinču. Najbolje je ne otkrivati mu previše detalja i pustiti njegovu maštu da divlja. A verujte nam da će podivljati…

4. Volim te i želim te u sebi

Ovakva poruka bila bi školski primer romextinga, odnosno poruke koja uključuje i romantiku i seks, a ideju kao takvu izložio je porno glumac James Deen. A šta reći, valjda čovek zna šta ima prođu.

5. Večeras kada dođemo kući…

Poruku dovršite kako god želite, slobodno mu izložite ceo scenario koji ste zamislili ili mu jednostavno nagovestite kako jedva čekate da dođete kući i divlje se seksate. Verujte nam da ceo dan neće pomisliti ni na šta drugo.

 

Izvor: nadlanu.com