Share
HITAN APEL: Mladom niškom džudisti je potrebna pomoć!

HITAN APEL: Mladom niškom džudisti je potrebna pomoć!

Osamnaestogodišnji Igor Nurkić, mladi i uspešni sportista, bije najtežu bitku.

Igor Nurkic Pomoc

Džudo savez Srbije pozvao je sve ljude dobrog srca da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za osamnaestogodišnjeg Igora Nurkića iz Niša, člana univerzitetskog džudo kluba „Kinezis“, kojem je postavljena dijagnoza limfomne leukemije.

„Ukoliko želite da kroz doniranje finansijskih sredstava pomognete Igorovo lečenje u Nemačkoj na specijalizovanoj klinici za ove bolesti (St.Franziskus KrankenhausFlensburg) molimo Vas da Vašu donaciju uplatite na namenski žiro račun Džudo saveza Srbije: br. 325-9500900016778-09 OTP Banka“, navodi se u saopštenju te organizacije.

Igoru je potrebno lečenje u Nemačkoj koje košta 160.000 evra, a pokretači akcije upozorili su da „vreme trenutno nije njegov saveznik“ i pozvali sve koji su u mogućnosti da mu pomognu.

Igor Nurkic Pomoc 02

Kako nam vreme ovoga puta nije saveznik i potrebna finansijska sredstva moramo prikupiti veoma brzo, molimo Vas da što pre organizujete sastanke sa članovima Vaših klubova, roditeljima, Vašim sponzorima i donatorima kako bi ste ih lično upoznali sa novonastalom situacijom i tako kroz neposredni kontakt obezbedili učešće što većeg broja ljudi koji bi donirali
sredstva. – navodi se u hitnom apelu upućenom humanim ljudima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti koordinacionom timu humanitarne akcije.

Koordinatori humanitarne akcije:

Dragan Atanasov
065.416.40.58
atanasovdragan@yahoo.com

Jovica Jovanović
065.343.55.73
masterjovicajovanovic@gmail.com

Mateja Cvetković
066.333.210
mateja.cvetkovic@gmail.com

 

Izvor: mondo.rs