Share
Humanitarna akcija za izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu – ‘I mi se borimo’

Humanitarna akcija za izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu – ‘I mi se borimo’

U četvrtak 26. maja od 18 sati biće priređena kulturno-umetnička manifestacija u cilju prikupljanja novca za izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Događaj će biti organizovan na parkingu Filozofskog fakulteta u Nišu. Organizator je Savez studenata Filozofskog fakulteta u Nišu, u saradnji sa Nurdorom (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka)

Filozofski-fakultet-Nis

Program će otvoriti crkveno-igrački ansambl „Branko“ nastupom najmlađih članova. Studenti Filozofskog fakulteta će nakon toga recitovati uz pratnju benda Saveza studenata. U završnom delu manifestacije, ponovo će nastupiti igrači ansambla „Branko“.

Karte za ovaj događaj biće u prodaji u kancelariji Saveza studenata Filozofskog fakulteta (kancelarija 211) do četvrtka do 14 sati. Ulaznice ćete moći da nabavite i pred početak manifestacije, na ulazu na parking. Cena karte je 100 dinara.

Deo novca prikupljen na ovom događaju biće uplaćen na račun Srđana Mitića, studenta novinarstva koji boluje od multiple skleroze. Podsetimo, od 16 sati u amfiteatru 21 je licitacija fotografija studenata, a prikupljen novac i sa te akcije biće uplaćen za Srđanovo lečenje.

 

Autor: Filip Jovanović 

Izvor: kapitalmagazin.rs