Share
Humanitarni bal na vodi i SMS za pomoć u lečenju Igora Nurkića

Humanitarni bal na vodi i SMS za pomoć u lečenju Igora Nurkića

Na niškom bazenu „Čair“ u nedelju, 29. maja, u 19 sati, biće organizovan Humanitarni bal na vodi, a sredstva sakupljena od ulaznica biće uplaćena na žiro račun Džudo saveza Srbije za pomoć u lečenju mladog niškog džudiste Igora Nurkića.

Igor Nurkic 03Igor Nurkić; Foto: Facebook

U Humanitarnom balu na vodi učestvovaće tri niška kluba za sinhrono plivanje,plivački i ronilački klubovi, Akademski plivački klub za osobe sa smetnjama u razvoju „Delfin“, vaterpolo klub, kao i mladi džudisti koji će svojim prisustvom podržati ovu akciju.

Klubovi koji učestvuju u organizaciji ove humanitarne akcije ovim putem pozivaju sve Nišlije velikog srca da dođu na bazen „Čair“ i daju svoj doprinos kako bi Igor na vreme stigao do nemačke klinike i započeo lečenje.

Igor apel 02Samo 100 dinara SMS porukom Igoru spasava život

Jedna SMS poruka na broj 3030 sa porukom 171, odličnom mladom sportisti Igoru Nurkiću može da spasi život, koju promoviše Humanitarna organizacija Novi Beograd.

Cena poruke je 100 dinara bez PDV-a.

Mladi Igor, star samo 18 godina, hitnom mora da ide, na lečenje matičnim ćelijama na kliniku u Nemačku.

Svi oni koji žele da pomognu upaltom na klasičan, bankarski način, neka slede uputstva sa fotografije.

Igor-Nurkic 001

Da podsetimo…

Mladi džudista Igor Nurkić, star samo 18 godina, član džudo kluba “Kinezis” iz Niša, boluje od leukemije limfoma i potrebno mu je hitno lečenje matičnim ćelijama na klinici u Nemačkoj, koje košta oko 160.000 evra.

Doktorka Nada Basara savetovala je hitno lečenje matičnim ćelijama na klinici u Nemačkoj, ali njegova porodica nema novca za lečenje.

Džudo savez Srbije apeluje na sve ljude dobre volje za pomoć ovom mladom uspešnom sportisti.

Igor u Srbiji ima, do sada, najbolji medicinski tretman, kažu njegovi roditelji i čekaju tačnu specifikaciju troškova lečenja u Nemačkoj.

 

Izvori: belami.rs, juznasrbija.info