Share
10 stvari koje garantuju bolji seks

10 stvari koje garantuju bolji seks

Ubrzani životni ritam ostavlja nam malo vremena da se posvetimo sebi i partneru koliko bismo hteli, ali za dobar seks i kvalitetnu vezu vredi se potruditi. Ako ne znate šta još možete da uradite, možda nekoliko saveta pronađete upravo ovde

seks

Flertujte

Bez obzira jeste li zajedno 10 meseci ili 10 godina, nemojte zapostaviti flert koji podstiče buđenje strasti. Šaljite zavodljive SMS poruke ili signale telom. Tim ćete mu putem poslati jasnu poruku da želite akciju, a on to sigurno neće zaboraviti i iskoristit će prvu priliku za seks sa vama.

Seksi igračke

Lako su dostupne i svako može pronaći nešto za sebe, prema svojim željama i nivou spremnosti za istraživanje, piše iVillage. Dok ih bolje ne upoznate koristite ih na samo, a poslije ih pokažite i upotrebite zajedno s partnerom.

Ruke

Želite li da vam radi neke stvari koje vam je neprijatno izgovoriti, ruke su savršeni tumač. Jednostavno uzmite njegove ruke i pokažite mu na sebi što vas uzbuđuje i šta želite. Tada su reči samo višak. S vremenom ćete se osloboditi pa ćete mu moći i reći šta i kako želite.

Vežbajte mišiće karlice

Vežbice za jaču karlicu pomažu da imate bolji orgazam. Legnite na leđa i podignite kolena tako da su stopala na podu. Opustite telo pa zatim stisnite mišiće od rektuma prema trbuhu i držite tri sekunde. To ponovite deset puta, a sa vremenom možete vežbati po 20 puta.

A seks na otvorenom?

Ako niste, morate probati! Stižu tople letnje večeri koje su savršene da na primer na godišnjem odmoru pronađete tajnoviti kutak i bacite se u akciju. Mogućnost da će vas neko slučajno videti dodatno podiže adrenalin i pojačava uzbuđenje.

Seksi odeća

Nije loše uložiti nešto novca i kupiti koju krpicu seksi. Muškarce fizički izgled privlači, to znamo, a ako izaberete odeću koja se njemu sviđa, uzbudićete ga za tren. Ispod odeće obavezno nabacite neki mini kompletić donjeg veša i potpuno ćete ga izludeti. I zapamtite, dok se tako sredite, nijedan muškarac neće primetiti male nesavršenosti pa se oko toga stvarno ne morate brinuti!

Predigra

Seks za pamćenje može započeti malim stvarima poput zajedničkog tuširanja. To je idealna predigra stvorena za dodire. Ili započnite masažom uz neko mirisno ulje i nežno se dodirujte.

Fioka zadovoljstva

Koliko vam se puta dogodilo da započnete preidgru i onda ne znate gde su kondomi? Da vam takve stvari ne bi kvarile trenutak, u jednu fioku stavite sve, od kondoma do seksi igračaka, najbolje u spavaću sobu. Ako imate decu, neka obavezno bude pod ključem.

Zabavite se maštanjima

Mnogi parovi vole da igraju uloge u krevetu i ispunjavati svoje seksualne fantazije. Ako se još niste okušali u tome, krenite polako. Prvo porazgovarajte s partnerom i probajte sa manje zahtevnim igricama dok se ne oslobodite i shvatite koji smer odgovara i njemu i vama.

Budite inovativni

Pohvalite partnera za njegov trud i razgovarajte o seksu jer to podiže samopouzdanje. Jednako tako isprobavajte nove stvari od poza do seksi igračaka ili drugih prostorija u stanu. Nemojte se ograničavati i idite toliko daleko dokle vam je prijatno.

 

Izvor: Pressonline.rs