Share
Čekaće bolja vremena: Ovo leto neće doneti ljubav ovim horoskopskim znacima

Čekaće bolja vremena: Ovo leto neće doneti ljubav ovim horoskopskim znacima

Dok se nekim horoskopskim znacima smeši sreća ovog leta kada je ljubav u pitanju, zvezde upozoravju da će se sledeće grupe znakova boriti sa bivšim partnerima, raskidima i osećanjem samoće i depresije!

raskid veze

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi su navikli da budu u centru pažnje i dominantni, pa će tokom leta 2016. naići na prepreke koje će ih naterati da se spuste na zemlju i promene stav. Iako vas tokom jula čekaju zanimljive ponude i možda promena statusa, nećete biti zadovoljni i ispunjeni. Ukoliko ste nedavno raskinuli vezu, tokom letnjih meseci teško da ćete naći kvalitetnu zamenu. Situacija će se promeniti na bolje posle 15. jula, ali ne dovoljno. Preporučuje vam se strpljenje, odmor i nemojte donositi nagle odluke. Uvek je bolje biti sam nego u lošem društvu.

Blizanci

Nemirni Blizanci će morati da sačekaju mesec avgust kako bi im se polje ljubavi otvorilo! Do tada očekuje vas turbuletan jul koji može doneti svađe, razmirice ili raskid neke duže veze! Ukoliko imate neke veze sa vatrenim znacima preporučuje se da usporite tempo i ne donosite nagle odluke zbog kojih ćete se posle možda i kajati! Budite mirni i verni ako ste u vezi, jer zvezde upozoravaju da možete biti uhvaćeni u prevari ili nekoj štetnoj radnji. Smirite strasti naročito krajem jula i mirno sačekate mesec avgust kada će situacija za nijansu poboljšati.

Vaga

Spremite se za jedno turbulentno leto koje će uneti novine u vaš život (a one vam se neće dopasti). Možda je bolje da primetite osobu koja vam pokazuje koliko joj je stalo, umesto što ćete ići glavom kroz zid za partnerom koji ne obraća pažnju na vaša osećanja! Pazite se i jednog Bika koji možda nema dobre namere prema vama kao što ste verovali! Ukoliko planirate putovanje bolje je da to ostavite za avgust ili septembar kada će se strasti stišati i bićete raspoloženiji za odmor!

Škorpija

Žao nam je Škorpije, ali ukoliko želite da konačno popravite svoj ljubavni život morate i biti manje zahtevne! Ukoliko još uvek niste završili sa osobom iz prošlosti vreme je da to učinite pre druge polovine jula jer vam može doneti probleme u sadašnju vezu! Stara ljubav će vam vratiti stara sećanja, pa ukoliko ste zauzeti ili u braku pripazite da nakon fatalnog susreta ne ostanete u nedoumici šta da činite! Tokom jula bićete u prilici da konačno glasno i jasno izgovorite sve što vam smeta kod partnera, a ukoliko on / ona insistira na raskidu, razmislite da je možda i najbolje da jedna vrata zatvorite iza sebe.

Jarac

Ako će neko ovog leta biti u dilemi, to ćete biti VI! Iako mislite da je to možda dobra vest, moramo da vas razočaramo! Ponkad nam izbori samo mogu zadati muke, naročito ako su sve prilike odlične! Zvezde upozoravaju da budete pažljivi pri izboru i mislite na budućnost! Početkom jula moguće su razmirice sa partnerom, zato pokušajte da se smirite i ne izazivate raskid ukoliko to nikako ne želite. Kraj avgusta će doneti bolje prilike i manje nerviranja.

 

Izvor: Happytv.rs