Share
Pravi muškarci u ženama traže ovih 7 kvaliteta!

Pravi muškarci u ženama traže ovih 7 kvaliteta!

Površnim muškarcima je najvažniji izgled kod žene, ali zrela gospoda zna da su neke stvari važnije od izgleda.

devojka-leto-ljubav

Jedna od predrasuda u odnosu muškaraca prema ženama jeste ta da im je bitan samo izgled. Naravno, postoje površni muškarci kojima je to najvažniji “kvalitet” kod žene, ali zreli muškarci znaju da su neke stvari važnije od izgleda:

1. Ljubazni ste

To je jedna od najvećih kvaliteta dobrih ljudi i nalazi se na vrhu liste kvaliteta koje muškarci traže u ženama. Kada je prepozna u vama.

2. Uz vas se oseća kao kod kuće

Pružate mu osećaj prijatnosti i udobnosti kakav je do tada imao samo u svom domu, a sada ga je pronašao i uz vas.

3. Upozorićete ga kada nije u pravu

Muškarcu treba žena koja će da mu bez ustručavanja ukaže na njegove greške, pogotovo ako one mogu da rezultuju lošim posledicama.

4. Jaki ste, ali istovremeno ženstveni

Iako ih se pomalo boje, muškarci zapravo priželjkuju snažnu ženu, a najviše vole kada njihova snaga dolazi u kombinaciji sa ženstvenošću. Nema ništa seksipilnije od žene koja zna šta želi i koja je ponosna na to šta je.

5. Ne nedostaje vam ambicija

Bez obzira na to da li želite karijeru ili da osnujete porodicu i da postanete domaćica, za sve to je potrebna velika doza odlučnosti, motivacije i ambicioznosti. Šta god da odaberete za sebe, činjenica da u tome želite da budete “top” muškarcima je izuzetno privlačna.

6. Spremni ste na kompromise

Muškarci i žene su podjednako tvrdoglavi, često nismo otvoreni za promene koje su nam ponekad potrebne, ali u vezi ne sme da postoji takav način razmišljanja. Ako ste iskreno spremni na kompromise, time muškarcu pokazujete da ste zrela i staložena žena.

7. Volite ga svim svojim srcem

Ovo je, naravno, najvažniji ženski kvalitet na koji muškarci “padaju”. Kada žena voli, onda voli čitavim svojim bićem i potpuno je posvećena toj ljubavi. Takva odanost važna je muškarcima.

 

Izvor: Inforsportal.com