Share
Rastavac ostaje, ‘Radnički’ očekuje pojačanja

Rastavac ostaje, ‘Radnički’ očekuje pojačanja

Prvi deo priprema za fudbalere Radničkog bliži se kraju. Već u ponedeljak četa Milana Rastavca, koji će po svemu sudeći ostati u Nišu, seli se u Brzeće. Radnički će podno Kopaonika odigrati četri pripremne utakmice. Povodom odlaska na visinske pripreme održana je pres konferencija na kojoj su iznešeni planovi i ambicije Radničkog.

Radnički-1

Razgovori sa pojačanjima već su obavljeni, a u narednim danima, najkasnije do ponedeljka očekuje se novajlije, čija se imena za sada ne otkrivaju potpišu ugovore sa Radničkim. Osim igrača, isto se očekuje i od trenera Milana Rastavca.

Milan RastavacMilan Rastavac, trener Radničkog; Foto: Fkradnickinis.rs

Naše aktivnosti odvijaju se utvrđenim planom, pozitivna je atmosfera i verujem da sve ide u dobrom smeru. Želimo da nastavimo istim tempom i da očuvamo kontinuitet, a odlaske da nadomestimo adekvatnim pojačanjima. Želimo da ostavimo prostor za razvoj i igranje mlađih igrača od kojih očekujemo da donesu nešto više u sledećem periodu. Bili smo u Brzeću i prošle sezone i uslovi su nam poznati, a kroz pripremne utakmice i pojačan intenzitet rada očekujemo da spremno dočekamo početak prvenstva“, poručuje trener Radničkog Milan Rastavac.

Predsednik Radničkog Radan Ilić sa velikim zadovoljstvom je istakao da je Radnički regulisao sve obaveze koje je imao prema arbitražnom sudu i disciplinskoj komisiji FSS-a, u visini od 10.100.000 dinara i da Nišlije nakon nešto više od godinu dana ponovo mogu da registruju nove igrače.

Radan Ilic FK RadnickiRadan Ilić, predsednik Radničkog; Foto: Fkradnickinis.rs

Dalji planovi kluba su da obezbedimo sredstva za nova pojačanja, sa kojima smo u razgovoru. Danas smo se dogovorili i sa šefom stručnog štaba, a sve odluke verifikovaćemo na Upravnom odboru“, poručuje predsednik Radničkog.

Radnički će pripremne mečeve u Brzeću igrati sa sledećim protivnicima:

30.06.  FK Radnički – FK Bačka;
04.07. FK Radnički – FK Novi Pazar;
08.07. FK Radnički – FK Radnik Surdulica

 

Autor: A.Ilić

Naslovna fotografija: Media Press

Izvor: Gradjanin.rs