Share
Novo Facebookovo iznenađenje zove se Slideshow

Novo Facebookovo iznenađenje zove se Slideshow

Kažemo da fotografija govori hiljadu reči, a šta reći onda za kolaž omiljenih fotografija koje su spojene u video – e, baš je to novo Facebookovo iznenađenje.

facebook-iznenadjenje

Deljenje fotografija i videa uvek je bilo esencijalni deo Facebooka, a novom alatu nazvanom Slideshow cilj je da korisnici jednostavnije i brže dele fotografije sa svojih putovanja ili drugih njima važnih događaja.

Nakon instaliranja Slideshowa, Facebook će biti povezan s vašom galerijom fotografija i videozapisa. Kada u 24 sata napravite više od pet fotografija Facebook će ih skupiti u slideshow i ponuditi vam da ih podelite s prijateljima na Facebooku ili čak i na drugim stranicama.

Trenutno postoji 10 tema pomoću kojih možete “obojiti” vaš Slideshow, a nove teme biće dodavane naknadno. Uz svaki Slideshow možete odabrati i drugačiju muzičku podlogu.

Slideshow je predstavljen prvi put s aplikacijom Facebook Moments, a Nova opcija prvo će biti dostupna iOS korisnicima, što je uglavnom redosled kojim Facebook predstavlja novitete: Nakon iOS-a na red će doći i Android i web korisnici, a onda i Windows 10 Mobile.

 

Izvor: B92.net