Share
Krvavi obračun u Nišu: Dvojica izbodena nožem u kafiću u Tvrđavi

Krvavi obračun u Nišu: Dvojica izbodena nožem u kafiću u Tvrđavi

Dvojica mladih Nišlija izbodena su nožem oko dva sata iza ponoći u klubu “Klinika” u niškoj Tvrđavi, a zahvaljujući efikasnoj akciji policije njihov napadač S. M. (21) je odmah uhapšen.

Klub Klinika Nis 02

Dva mladića izbodena nožem u tuči u klubu “Klinika”; Foto: OTSUN

Kako saznajemo, nakon kraće rasprave S. M. je potegao nož i zadao jedan ubod u rame M.T. (33) dok je dvadesetrogodišnjeg S. S. ubo više puta, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Mladići su zbrinuti u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra gde je ustanovljeno da je M.T. lakše povređen dok je S.S. hitno operisan.

Radi se o teškim povredama grudnog koša i trbuha koje su u trenutnu nastanka bile opasne po život. Pacijent se nakon hirurške intervencije oporavlja i trenutno nije životno ugrožen – kazao je Miodrag Lazić, direktor niškog Urgentnog centra.

Niška policija saopštila je da je S.M. određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za ubistvo u pokušaju biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Klub Klinika Nis Club Clinica NishKlub “Klinika”; Foto: OTSUN

U istom kafiću 28. avgusta 2011. godine ubijen je Nišlija Dragan Dukić. Njega je jednim ubodom noža u srce života lišio njegov sugradjanin Nikola Rančić. On je prošle godine pravosnažno oslobodjen optužbe za ubistvo jer je ustanovljeno da je nož potegao u nužnoj odbrani. I ovoj tragediji prethodila je bezazlena svađa.

 

Autor: M.M.

Izvori: Kurir.rs, Niskevesti.info