Share
Zbog ovog će misliti da ste najbolji ljubavnik na svetu

Zbog ovog će misliti da ste najbolji ljubavnik na svetu

Otkrivamo vam par saveta, kako da pomognete vašoj lepšoj polovini da doživi najbolji orgazam…

zenski orgazam

Poznato je da ženama treba više vremena da dožive orgazam za razliku od muškaraca. Takođe, ženski orgazam mnogo se teže postiže i moraju se pogoditi prave telesne tačke kako bi se to ostvarilo. Ipak, ženski orgazam dosta je jači i intenzivniji od muškog, pa je to razlog zbog kog žene toliko uživaju u njemu.

Međutim, sada se postavlja pitanje, šta treba uraditi kako bi žena doživela orgazam koji toliko priželjkuje.

Evo šta treba da radite:

1. Opustite je

Pre nego što se bacite na posao, vaša partnerka mora da bude opuštena, mora da se oseća prijatno i lepo. Ako je ona u grču i pod stresom, teško će uspeti da dođe do klimaksa, pa će samim tim seks za nju biti loš.

2. Predigra

Muškarci često prave grešku i malo vremena posvečuju predigri. Predigra je ključ svega. Tokom predigre, žena se dodatno opušta, počinje da se oseća lepo, a njen mozak počinje da luči srećne hromone zbog čega će se ona osećati fenomenalno. Što je duža predigra, to će biti veća i njena želja, pa kada napokon skoćite u krevet, verujte nam da će ona jedva čekati da se bacite na posao.

3. Pravi dodir

Iako je klitoris najosetljiviji deo ženskog tela, nemojte čitavu pažnju posvetiti samo njemu. Tačno je da je klitoris veoma osetljiv i da uzbuđuje ženu, ali je velika greška ako svu pažnju posvetite samo tom mestu ženskog tela. Istraživanja su pokazala da je zona oko klitorisa takođe uzbudljiva, kao i usne vagine i deo butina koji se nalaze u blizini. Ovo su zone koje će uzbuditi vašu partnerku ako ih budete dodirivali tokom odnosa.

4. Seks poza

Seks poza takođe igra ključnu ulogu u ženskom orgazmu. Ako poza nije dobra, penetracija neće biti dobra, pa neće biti ni orgazma. Česta zabuna je da je misionarska pozicija najbolja, jer muškarac ima kontrolu i može da menja i kontroliše tempo i tako stimuliše svoju lepšu polovinu. To jeste tačno, ali nije dovoljno.

Najpoželjnija poza jeste, muškarac dole-žena gore ili kako se popularno zove, kaubojska poza. Ovde je žena dominanta i ima kontrolu nad situacijom, a ko će bolje da zna šta ženi prija nego žena. Na ovaj način, žena će odlučiti na koji način će doživeti orgazam. Takođe, u ovoj poziciji se dodatno stimuliše klitoris, pa je i to razlog zbog kojeg ova poza treba da se primenjuje.

 

Autor: V.P.

Izvor: Muskimagazin.rs