Share
Detalji stravičnog silovanja u Nišu: Prisilno je napili, a onda do pet ujutru naizmenično silovali!

Detalji stravičnog silovanja u Nišu: Prisilno je napili, a onda do pet ujutru naizmenično silovali!

Trojica Nišlija N. J. (27), N. I. (20) i S. Ž. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su silovali 15-godišnju devojčicu. Prema prvim saznanjima policije i prijavi oštećene, mladići su obljubu izvršili 8. jula između ponoći i jutra.

Niska policijaVozilo Interventne jedinice policije u Nišu; Foto: MediaPress.rs

Petnaestogodišnja devojčica izašla je oko dva sata ujutro iz doma da u obližnjoj trafici nešto kupi. Na njenu nesreću naišao je automobil iz kojeg su izašli mladići, zaskočili je i na silu ubacili u vozilo. Tužilaštvo i policija istražuju da li je devojčica mladiće poznavala od ranije, kao i da li su se dogovarali da se na tom mestu nađu ili su je oni zaskočili iz zasede.

Devojčicu su odveli do napuštene kuće, gde su je prisilno napili, a potom do pet ujutru naizmenično silovali, da bi je u zoru izbacili na ulicu. Izbezumljena i u strahu, ona je jedva stigla do kuće – kaže izvor iz istrage.

Devojčica je napastvovanje prijavila starijoj sestri, pa je odmah odvedena lekaru, gde je potvrđeno silovanje, a potom u policiju, koja je istog dana uspela da identifikuje i uhapsi silovatelje.

Hitna pomoc Nis 194Vozilo Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Nišu; Foto: MediaPress.rs

Portparol Višeg tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević izjavio je da je ovo tužilaštvo predložilo pritvor trojice osumnjičenih za obljubu nad maloletnicom kao nemoćnim licem, kao i da viši sud trenutno odlučuje o njihovom pritvoru.

 

Izvor: Srbijadanas.com