Share
Silovateljima iz Niša preti 15 godina zatvora: Napili pa silovali maloletnicu!

Silovateljima iz Niša preti 15 godina zatvora: Napili pa silovali maloletnicu!

Puštena je tek posle četiri sata seksualnog maltretiranja, i istog jutra se požalila sestri koja je odvela u Klinički centar

Klinicki centar NisKlinički centar u Nišu; Foto: MediaPress.rs

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je danas pritvor do 30 dana Nišlijama N.I. (20), S.Ž. (24) i N.J. (27) jer su 8. jula napili petnaestogodišnju devojčicu a zatim sa njom imali seks.

Oni se terete za obljubu nemoćnog lica, a s obzirom na to da je u pitanju maloletnica, preti im kazna zatvora od pet do petnaest godina.

Petnaestogodišnjakinja je optužila trojica mladića da su je oko pola dva ujutro presrela u blizini crkve Svetog Pantelejmona, uvukli u kola i odvelu u kuću jednog od njih, gde su joj dali alkohol, a zatim su sa njom nekoliko puta imali seksualne odnose.

Puštena je tek posle četiri sata seksualnog maltretiranja. Ona se istog jutra požalila sestri koja je odvela u Klinički centar, a osoblje ove ustanove je obavestilo policiju.

Niska policijaNiška policija; Foto: MediaPress.rs

Mada je devojčica tvrdila da ne poznaje napadače, te da ne može da se izjasni ni o marki njihovog vozila, policija je uspela da prikupi dovoljno informacija i da već sledećeg dana uhapsi trojicu monstruma.

Kako saznajemo, jedan od njih je u potpunosti priznao delo, dok su se druga dvojica branila ćutanjem. Međutim, on je tvrdio da oštećenu poznaje od ranije, te da nije znao da je maloletna. Takođe, isticao je da je ona pristala na grupni seks.

 

Autor: D.R.

Izvor: Telegraf.rs