Share
Prljavi razgovori: Recite mu ovo tokom seksa i biće zauvek vaš

Prljavi razgovori: Recite mu ovo tokom seksa i biće zauvek vaš

Većina muškaraca se ponaša nametljivo pred devojkama i često vole da se dokazuju. Možda izgleda da su puni samopouzdanja, ali vi znate bolje. Oni su samo velika deca i sve što žele je vaša pažnja

seks komunikacija

Iako su često puni sebe i trude se da izgledaju kao heroji, ništa neće tako dobro leći osetljivom muškom egu od komplimenta da je dobar u krevetu.

Probajte i posmatrajte efekte, biće srećan kao malo dete!

Kako si veliki!

Ova rečenica odnosi se na veličinu njegovog penisa, a ne partnerovu telesnu težinu. Upotrebite to u pravom trenutku i kontekstu.

Tako dobro to radiš

Bez obzira da li vam ljubi vrat, stomak ili se usnama spušta još niže, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorene s uzdahom na usnama.

Ovo je bio najjači orgazam koji sam ikad doživela

Oni žele da čuju da se njihov trud i pažnja posvećena vašim telesnim reakcijama, isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vešti u krevetu, već i da ste vi zadovoljeni.

Izgledaš seksi kad to radiš

Nisu svi muškarci puni samopouzdanja kad se skinu, pa će im ova rečenica staviti osmeh na lice i dati im motivaciju da to rade još bolje.

Obožavam miris tvog tela

Seks je fizička aktivnost koja podstiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci često osećaju nelagodnost u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

Smem li da te oralno zadovoljim?

Direktan pristup pali (gotovo) svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmenjivanje seksi rečenica. Moguće je i da će vas zamoliti da ponovite još jednom, jer će prvo pomisliti da nije dobro čuo.

Ovo je bio najbolji seks u mom životu

Najbolja rečenica koju možete uputiti svom partneru. Izrecite je samo ako je to zaista istina – glumljenje zadovoljstva nikad nije bilo u modi.

 

Izvor: Telegraf.rs