Share
NIŠ: Igre na vodi u SC ‘Čair’ povodom Međunarodnog dana mladih

NIŠ: Igre na vodi u SC ‘Čair’ povodom Međunarodnog dana mladih

Međunarodni dan mladih tradicionalno se obeležava u našem gradu već četvrtu godinu zaredom. Tom prilikom se na sportskom bazenu “Čair” organizuju Igre na vodi, kao manifestacija koja okuplja mlade ljude da se takmiče i zabave. Igre na vodi 2016 će ove godine biti održane 08. avgusta 2016. godine sa početkom u 19:15h na bazenu “Čair”.

Bazeni Cair Nis Akva parkBazen “Čair”; Foto: Sccair.rs

Ovogodišnje Igre na vodi su deo velikog Festivala bezbednosti i sigurnosti mladih, kao projekta koji sprovodi organizacija KOM 018 iz Niša i Inicijativa mladih Niš. Podršku Igrama na vodi 2016 dali su Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša, koji tradicionalno podržavaju ovu manifestaciju. Igre na vodi se sastoje od takmičarskog dela i umetničkog i zabavnog programa u kome učestvuju mladi našeg grada. Igre su koncipirane tako da svim mladima omoguće učešće, bez obzira na to da li se profesionalno bave nekim od sportova ili ne. Ovogodišnje Igre na vodi će najboljim takmičarima i takmičarkama obezbediti vredne nagrade, a mlade u publici očekuju brojna iznenađenja i bogat umetnički program. Na Igrama na vodi će pored DJ-a biti i neki od niških repera kao što su Furio Đunta, Demonio i Mali Mire.

Prijave za Igre na vodi 2016 traju do srede, 03. avgusta, a učešće u igrama imaju svi mladi od 15 do 30 godina starosti. Ekipa broji 6 članova, od kojih su 3 muška i 3 ženska. Broj mesta i ekipa je ograničen. Prijave slati na mail: kom018@hotmail.com (pošaljite mail u kome ćete navesti IME EKIPE, IMENA ČLANOVA EKIPE, DATUME ROĐENJA ČLANOVA EKIPE I JEDAN KONTAKT TELEFON. U odeljku SUBJECT napišite IGRE NA VODI 2016).

Prva nagrada: Letovanje u Grčkoj (prevoz i smeštaj) za celu ekipu.
Druga nagrada: Ručak ili večera u restoranu “MEZE” za celu ekipu.
Treća nagrada: Besplatan vikend ulaz na bazen za celu ekipu.
Prijavite svoju ekipu i osvojite neku od vrednih nagrada.

Igre na vodi

Program Igara na vodi 2016:

19:15h do 21h – Ulaz na bazen za publiku
19:30h – Zabavni program
20h – Početak igara
21:30h – Noćno kupanje
23h – Proglašenje pobednika
00h – Kraj manifestacije

Pozivamo vas da u što većem broju posetite Igre na vodi 2016 i uživate u bogatom programu. Besplatne karte za Igre na vodi 2016 deliće se u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Niša svakog radnog dana od 7:30h do 15:30h u ulici Cara Dušana 15, kao i u kafiću “SKY” na bazenima sportskog centra Čair. – navode organizatori.

 

Autor: Media Press