Share
Provereni trikovi: Savršen put do ženskog orgazma

Provereni trikovi: Savršen put do ženskog orgazma

Žene se često žale kako ne mogu da dožive orgazam, druge opet stalno glume da su ga doživele. Treća grupa dama uživa u seksu celim bićem jer zna put do savršenog orgazma. Proverene trikove iz kreveta ove dame dele sa vama.

00 Orgazam

Prava je umetnost ženu dovesti do vrhunca. Između ostalog, muškarac svoju muškost proverava tako da li ženu može maksimalno da zadovolji pa iz tog poriva silno se trudi da njegova partnera uživa tokom seksa.

S druge strane, žene sve više osluškuju svoje telo, pronalaze nove trikove kako bi seks bio što kvaliteniji. Slede saveti žena koje redovno doživljavaju orgazam:

Redovna masturbacija

Žene koje se redovno samozadovoljavaju postanu pravi eksperti kada su njihova tela u pitanju, znaju koje tačke su okidači za dobar osećaj. One znaju koji im pritisak, tempo i poza najbolje odgovaraju i da li vole direktan ili indirektan dodir na najosetljiviji intimni deo, klitoris. Kada znate šta vas uzbuđuje, vaš partner to može dodatno pojačati i dovesti vas do vrhunca.

Tačka K i tačka G

Mnogim ženama potrebna je stimulacija tačke K (klitoris) kako bi doživele seksualni vrhunac. Naime, veoma mali broj žena doživi orgazam samo stimulacijom G tačke i penetracijom. Ove žene znaju kako partneru da daju jasna uputstva na koji način i kako im najviše prija stimulacija da lakše dođu do orgazma. Iskusnije među njima čak kalkulišu, mogu da odlože orgazam kako bi vođenje ljubavi imalo što veću draž.

Predigra je važan početak seksa

Predigra je dobra jer podiže nivo uzbuđenja, omogućava potpuno opuštanje i seksualno iskustvo koje vodi do vrhunca. Žene koje redovno doživljavaju orgazam drže se pravila da je predigra veoma važan segment i nikad ne propuštaju da se upravo u ovom delu dobro pripreme. Većina njih je odgovorila da uživa u predigri koja traje oko 20 minuta. Postepeno podizanje uzbuđenja, poljupci, maženje, sve to vodi odličnom seksualnom iskustvu sa završetkom koje zaokružuje veliko O. Njihova seksualnost nikad nije dovedena u pitanje.

Iskreno kažu šta i kako žele

Ove žene nemaju predrasude, njima nikad ne predstavlja problem da partneru jasno i konkretno kažu šta ih to privlači, šta ih “pali” i kako žele da budu zadovoljene. Potpuno  ravnopravno staju uz partnera bez stida i srama. Takođe, otkrile su nam ove žene, da same ili sa partnerom vole i žele da istražuju kako na svom tako i na partnerovom telu.

Maksimalno su opuštene

Dame koje mogu da se pohvale kako redovno doživljavaju orgazam, retko kad pristaju na “brzinski” seks. One ne moraju da “love” orgazam, umeju i znaju kako se do njega dolazi te slede svoje instikte. Pri tom, ove žene se ne opterećuju velikim završetkom i nisu pod pritiskom da moraju da dožive orgazam. Upravo zbog te opuštenosti i prepuštanja seksualnom zadovoljstvu dolaze do eksplozivnog vrhunca. Čini se, da u ovom slučaju važi pravilo: što si opušteniji to ćeš pre doživeti orgazam.

 

Izvor: Lepotaizdravlje.rs