Share
Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još boljom

Tehnike koje će misionarsku pozu učiniti još boljom

Ove kamasutra tehnike će vam pomoći da poboljšate avanturu u krevetu…

Misionarska poza

Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtevna a pruža sjajan osećaj i muškarcu i ženi. Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različte poze, kako bi osvežili i ulepšali akciju u krevetu.

Međutim, ne morate da tražite novu pozu, dovoljno je da promenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

1. Krugovi

Potrudite se da svojim kukovima pravite kružne pokrete kako bi bolje stimulisali vašu pantnerku i kako bi napravili bolji užitak. Na ovaj način, penetracija i seksualni užitak biće mnogo prijatniji i bolji.

2. Trljanje

Trudite se da napravite oštar ugao kada je reč o penetraciji. Ako se vaš penis bude trljao i zidove njene vagine i klitoris, na taj način će njen užitak biti mnogo bolji, a ni vama neće biti loše.

3. Ubadanje

Tokom penetracije, pokušajte da s vremena na vreme penis potpuno izvadite, pa ga zatim ponovo vratite. Ovo će pružiti mnogu bolju stimulaciju polnih organa, a samim tim i bolji seksualni užitak.

4. Udar vepra

Nismo sigurni zašto se ova tehnika ovako zove, ali pružiće vam sjajno iskustvo. Dok vršite penetraciju, trudite se da se pomerate u levu i desnu stranu i da vršite pritisak na zidove vagine.Videćete da će ona uživati.

 

Autor: V.P.

Izvor: Muskimagazin.rs