Share
Ženska karta strasti u horoskopu: Ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi

Ženska karta strasti u horoskopu: Ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi

I jaka žena želi još jačeg muškarca pored sebe. Ne da joj ograniči slobodu, nego da pored njega može da bude slaba.
Jedan od najzanimljivijih segmenata horoskopa, pre zdravlja i uticaja na poslovnu budućnost, bez sumnje je onaj koji opisuje ponašanje u vezi i odnos prema ljubavi.

devojka-strast

Izaberite karakter :

Ovan

Prići joj nije lako, jer ona ne želi biti izabrana i to vrlo otvoreno stavlja do znanja, ona je ta koja bira partnera, koja odlučuje i njena mora biti zadnja. Istina je da voli da pozira, ima svoje kaprice i ponekad postavlja zahteve koje ni sama nikad ne bi ispunila. Ipak, omiljena je kod suprotnog pola jer je ona poput magneta koje privlači .

Bik

Pripadnice ovog znaka vrlo su ženstvene. Vole biti mažene i pažene, a najviše padaju na muškarce s kojima se osećaju voljeno i lepo. Za žene Bikove klišei ne postoje, a svako iznenađenje i znak pažnje u njenim očima je veliki plus. One čeznu za stabilnošću i ljubavi i nisu sklone neverstvu, ali to isto očekuju i od partnera. Vole elegantne i šarmantne muškarce sa stilom koji znaju šta žele i kako to ostvariti.

Blizanci

Žene Blizanci toliko su živahne i svestrane da jedino što im je važno kod partnera je da prati njihov tempo. Vole biti zaljubljene i tada su spremne partneru dati baš sve. Iako vole da koketiraju i uživaju u muškom društvu, kada pronađu pravog partnera žene Blizanci ne razmišljaju o drugim muškarcima niti o prevari.

Vrlo im je važno da ih partner razume, a poverenje im je jedna od najvažnijih segmenata veze. Željne su znanja, imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju ljude i društvo.

Rak

Vrlo osećajne i intuitivne duše žene Rakove privući će suosećajni i romantični muškarci. Pripadnice ovog znaka prate česte promene raspoloženja. Vole stabilnost i privlače ih samosvesni muškarci. Ovim znakom vlada srce i upravo zbog toga su vrlo oprezne i sporo ulaze u ozbiljne veze .

Kada muškarca puste u svoj svet postaju odane i vezu smatraju svetinjom. Vezane su uz porodicu i od partnera očekuju isto.

Lav

Gde god da se pojave žene Lavovi plene pažnju . One zrače energijom i toplinom što privlači muškarce, posebno one imućne i moćne. Živahne i pozitivne Lavice obožavaju biti zaljubljene i uživaju kada ih partner obasipa skupim poklonima i iznenađenjima.

U poslu i životu teže za stabilnošću, a u ljubavi su spremne na sve. Dokle god veruje u partnerovu ljubav daće sve, ali već kod prvih znakova nesigurnosti u partnerovu predanost žene Lavovi spremne su za nove poduhvate.

Devica

Perfekcionistica koje od partnera očekuju da prihvati ovu vrlo izraženu osobinu. Njihova jednako moćna osobina je i osećajnost. Kada se zaljube žene Device će svom partneru pružiti baš sve. One pamte godišnjice i značajne trenutke, a vole pripremati mala i slatka iznenađenja.

Vrlo su inteligentne i stoje iza svog mišljenja teško ih je uveriti u suprotno. Vole različite tipove muškaraca, a glavna osobina im je da u ljubav ne ulaze samo srcem već i glavom.

Vaga

Prvi utisak koji žene Vage ostavljaju na muškarce je besprekoran izgled koji se pamti. Iako su možda na prvu arogantne i kada su u pitanju muškarci izbirljive, ove žene imaju toliko bistar um da isto očekuju i od muškarca .

Jednom kada se povežu spremne su partneru ponuditi najlepšu ljubavnu avanturu. Vole pričati i uživaju u raspravama i u svemu traže lepotu i kvalitet. One su romantične idealistkinje koje će, u potrazi za svojim princem, slomiti i po koje srce.

Škorpija

Upoznati ženu Škorpiona u potpunosti nije nimalo lak posao. One vole svoj mir i vrlo teško puštaju muškarca u svoj prostor. Iako su zavisne o ljubavi boje se razočaranja i neuspeha od čega se štite emocionalnim ogradama.

Žene ovog znaka u vezu ulaze polako i sigurno, a kada pronađu pravog partnera vrlo su odane, verne, a kada je reč o intimi vrlo domišljate i strastvene. Partner koji je poštuje i čini srećnom biti će srećan do kraja života, ali izdaja je nešto što ovaj karakter pretvara u pravog ratnika .

Strelac

Putnice i avanturistice kojima promene nisu strane . Imaju ogromne životne apetite koje očekuju i od svog partnera . Inteligentne i snažne, žene Strelci u sve što rade unose veliku strast, zbog čega ih kod muškarca privlači osobina koju one nemaju – prizemnost i realnos .

Žene Strelci vole zgodne i fizički privlačne muškarce. Iskrene su osobe koje su, kada pronađu pravu ljubav, spremne za stabilnu, dugu vezu.

Jarac

Odnos ovih žena prema životu je realan. Vole postojanost i cene samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima . Žene Jarce nije lako osvojiti. Kod njih ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba.

Ženski Jarci retko doživljavaju velike ljubavi i radije će ostati sami nego u površnoj vezi. Kada zavole ili bolje rečeno, kada odluče to priznati to će trajati zauvek. Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život.

Vodolija

Iza njihovog ponekad ironičnog stava ipak se krije nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Žene Vodolije vole muškarce koji ih ispunjavaju mentalno i to im je važnije od fizičkog kontakta. Ovaj znak nema fizičkih kriterijuma kod muškaraca jer ih svaki put može privući nešto drugo.

Vrlo su zabavne i kreativne i prijateljstvo, kako s partnerom tako i sa najbližima, im je na prvom mestu . Iako su spremne voleti žene Vodolije teško će priznati da su zaljubljene što može dovesti do opasnih trzavica .

Ribe

Velike oči poput okeana stvorene da ih ispune suze radosnice obeležje su žena rođene u horoskopskom znaku Ribe. Romantične i osećajne Ribe vole biti zaljubljene – makar u teoriji. Kako njima vlada Neptun, planeta koji upravlja snovima i idealima, više od svega vole biti oborene s nogu. Kako su i same izrazito maštovite, ženske Ribe žele svaki trenutak učiniti posebnim i čarobnim.

Njihova kreativnost, nežnost i emotivnost čine ih poželjnim partnerkama, ali upravo ih ti kvaliteti mogu odvesti u sopstveni svet koji nema veze sa realnošću. Jednako tako, mogu ih privlačiti nekonvencionalni muškarci i oni sa izraženom mračnom stranom.

 

Izvor: Web-tribune.com