Share
Kvaliteti prave zavodnice: Ovakve žene imaju više uspeha u ljubavi

Kvaliteti prave zavodnice: Ovakve žene imaju više uspeha u ljubavi

Postoje određeni nefizički kvaliteti koji su često delotvorniji od dobrog izgleda

devojka-svira-gitaru

Savršena šminka, moderna frizura, vrhunske „krpice“… Sve ovo je „oružje“ dama za privlačenje suprotnog pola. Ipak, postoje i nefizički kvaliteti, koji su često delotvorniji od dobrog izgleda.

Žene koje poseduju ovaj zavodnički „arsenal“, imaju mnogo više uspeha u ljubavi od klasičnih lepotica.

Društvenost

Druželjubive su privlačnije od „vukova samotnjaka“. Čak i kada vas neko prvi puta gleda, delovaćete atraktivnije ako ste u tom trenutku u nečijem društvu, nego ako ste sami.

Energičnost

Bilo da organizujete izlazak, proslavu ili završavate posao, delovaćete samouvereno i pouzdano, što je muškarcima privlačno za zajednički život. Istraživanja su pokazala da ljudi ne vole inertne osobe, koje uvek treba „vući“ i „gurati“.

Duhovitost

Nije potrebno da znate sve viceve i anegdote, da glumite „stend ap“ komičara, ali je praksa pokazala da jači pol voli devojke koje umeju da se našale, čak i na svoj račun.

Vedra priroda

Nasmejane dame plene šarmom. Ipak, smejanje na silu i izveštačena ljubaznost imaju suprotan efekat na muškarce, dok smeh „od srca“ deluje poput afrodizijaka.

Znanje

Nije napadno niti nepristojno ako tokom razgovora pokažete da se razumete u sport, vino, muziku, istoriju, politiku, književnost i otkrijete svoje talente.

 

Izvor: Stil.kurir.rs