Share
Zvezde otkrivaju: Kako izgleda savršen seks za svaki znak

Zvezde otkrivaju: Kako izgleda savršen seks za svaki znak

Baš kao što muškarci ponekada misle svojim međunožjem, tako i devojke ponekada mogu da potpadnu pod uticaj vagine i tada misle samo na seks.

seks-mp-05Evo kako izgleda savršen seks za svaki horoskopski znak

Ovan

Volite grub i neobuzdan seks. Ne želite da se neko prema vama odnosi kao da ste od porcelana i svaki ut dajete svoj maksimum. Pristaćete na gotovo sve, bilo da je u pitanju seksi donji veš ili par lisica.

Bik

Vaša vagina zaista voli strastven seks. Kada ste sa nekim, želite da osetite varnicu. Atmosfera vam je jako važna. Seks u prljavom kupatilu u klubu ne nalazi se na listi vaših prioriteta. Seks ne bi trebalo da zadovoljava samo primalne nagone, već da ispunjava dušu.

Blizanci

Prilično ste divlji u krevetu – ne baš potpuno raspušteni, ali postoji malo stvari kojima biste rekli ne. Otvoreni ste za seks u troje ili grupni seks jer je on za vas fizički čin i ne mora da bude povezan sa emocijama. Seks može biti i samo zabava.

Rak

Vi živite za predigru – i da je pružate i da je primate. Uopšte vam ne smeta da iz nekog razloga propustite glavni događaj, sve dok imate predigru. Seks je za vas iskazivanje ljubavi, a ne prosto trljanje golih tela.

Lav

Volite kada je seks glasan i ne smeta vam ako izbijate bubne opne komšijama. Za vas je vođenje ljubavi umetnost i uživate kada i partner uživa. Jedino što nikako ne želite jeste da vam neko govori šta da radite. Partner mora da vam veruje da imate sve pod kontrolom.

Devica

Tajna sjajnog seksa krije se u detaljima i kada partner zna šta volite, a šta ne. Iz ovog razloga Device nisu oduševljene seksom na jednu noć jer svaki naredni put sa istom osobom može da bude samo još bolji.

Vaga

Sve je bolje uz komplimente. Vaga ne želi seks na brzaka, već dugu predigru i pohvale za njeno umeće. Dajte joj seks kakav želi i vratiće vam na svaki zamislivi način.

Škorpija

Volite intenzivan seks i to puno intenzivnog seksa. Vaš seksualni nagon probija plafon. Nema problema sa neobaveznim seksom, ali itekako imate sa lenjim.

Strelac

Voli te sveže i drugačije stvari, tako da za vas nije isti seks iz dana u dan. Volite da vas zadirukuju, golicaju i rade sve one stvari koje povećavaju seksualnu napetost. Planirani seks vam nikako ne odgovara. Želite da on bude spontan i neočekivan.

Jarac

Vi obožavate jutarnji seks jer vam daje energiju za ceo dan, a ona vam je itekako potrebna jer ste radoholičar. Jedino što od partnera želi jeste da ustane rano i bude spreman na sve.

Vodolija

Toliko ste otvoreni da vam odgovara svaki tip seksa koji neko može da zamisli – sve dok nije preterano njanjast. Ako je u pitanju nova poza koju ste upravo smislili ili nešto što je partner oduvek želeo da proba, to je ključ vašeg zadovoljstva.

Ribe

Želite seks koji je toliko neverovatan da ćete doživeti iskustvo koje kao da nije sa ovog sveta. Svaki seks je odličan ako tokom njega možete da vidite zvezde i zaboravite na sve što vam je na pameti. Obožavate tantrički seks jer stvara vezu između uma i tela – ali i višestruke orgazme.

 

Izvor: 24sata.rs