Share
Želja će vam se ispuniti kad se najmanje nadate: Kako da privučete čudesnu moć svemira

Želja će vam se ispuniti kad se najmanje nadate: Kako da privučete čudesnu moć svemira

Da li se nadate i stalno očekujete najbolji mogući ishod, a rezulatati vas često razočaraju? Otkrijte zašto vam se želje ne ostvaruju i kako da privučete dobru energiju i radost…

prelepa-devojka

Vrlo je oslobađajuće iskustvo kad ste u mogućnosti da živite život sa stavom, bez očekivanja. Kada imate očekivanja, imate unapred stvorene ideje o tome kako bi stvari trebalo da izgledaju. Očekivanja stvaraju strah jer mislite kako se ono što želite može i ne mora dogoditi.

Kada nemate očekivanja, možete se samo prepustiti toku svemira i tako nećete biti vezani za rezultate. Svaki ishod može vas približiti većoj realizaciji svojih želja. Kada ste vezani za rezultat, možete očekivati da će se stvari dogoditi u određeno vreme na određeni način. Ali, kada se to ne događa u očekivanom vremenu ili na očekivani način, dolazi do osećaja straha. Zato je bolje nemati očekivanja kada i kako će se manifestovati postavljena namera.

Strah, sumnja i briga su zadnje stvari koje želite da doživite u procesu manifestacije želje. Zato je najbolji način za stvaranje onoga šta želite-odvajanje. Delujte u skladu s onim što vam srce govori, ali ne sudite ispravnost svojih postupaka po rezultatima koje ste dobili. Dokle god su vaši postupci temeljeni na svrsi, ono što ste učinili je ono što ste trebalo da učinite bez obzira na ishod.

Kada je svemir u procesu postavljanja stvari za ostvarenje vaše namere, moglo bi se ponekad činiti kako nešto ne funkcioniše. Zbog vaših očekivanja kako bi stvari trebalo da se dogode, pomislićete da ne funkcionišete dobro. Ali zapravo ne vidite celu sliku, jer ono što vidite je samo deo veće sheme događaja gde sve zapravo funkcioniše onako kako treba.

Očekivanje daje boju percepciji stvari. Ne vidite kako stvari zapravo funkcionišu kada očekujete da će se dogoditi na određeni način. Time se onemogućava prepoznavanje svega dobrog što nam dolazi i uzrokuje da ga odgurnemo misleći da je to zlo. Bez predrasuda koje ograničavaju vašu percepciju, vi ste u mogućnosti da prihvatite ono što vam dolazi kao deo rešenja i realizacije onoga što zaista želite u životu. Vi ste u mogućnosti da primate i da se ne opirete istini i ljubavi.

Kako da privučete talas lepih emocija i ostvarite slatke snove

Često se osećamo obeshrabreni kada se stvari ne događaju onako kako želimo da se dogode. Možda čak i izgubimo nadu misleći kako nam nije suđeno, pa čak i odustajemo jer mislimo da je uzaludno. Ali, mi ne shvatamo da smo u procesu i da će sve što dolazi proći i odustajemo u trenutku u kojem smo najbliže ostvarenju više nego što smo ikad pre bili. Zaboravite na očekivanja, tako da se možete predati procesu i pustite da rezultat dođe na pravo mesto, na pravi način i u pravo vreme.

Kada ne znamo kako će stvari stvarno ispasti, moramo verovati. Nema potrebe za nadom kad već znamo kakav će biti ishod. Jedina nada koja vam je potrebna je očekivanje da se sve događa za dobro, a ne za zlo u vašem životu. Možete očekivati dobro bez obzira na ishod. Očekivati dobro znači verovati da je Bog dobar i da Bog nikada ne greši, to je razlog zašto nas nada nikada neće razočarati na kraju.

Najbolji način življenja života je da živite kao malo dete, bez brige i očekivanja. Samo radite ono što vam donosi radost i izražavajte sebe bez straha u svakom trenutku. U potpunosti prihvatite sebe i ono što se događa bez predrasuda. Verujte da ste uvek vođeni i ne postoji ništa što će vas sprečiti da postignete sve što zaista želite.

Vi ste slobodni da u potpunosti živite u trenutku, bez brige za budućnost. Živite sa stavom bez očekivanja i doživećete više slobode nego što možete zamisliti. Neuspeh vas više ne može zaustaviti jer on više ne postoji u vašoj percepciji. Možete nastaviti da radite ono u šta verujete samo zato što ne očekujete određeni ishod, već samo izražavate istinu koja je u vama. Vi ste u mogućnosti da zaboravite na sve negativno i ništa vas ne sprečava da idete u smeru ostvarenja vaših želja.

Kad nemate nikakvih očekivanja, vi prepuštate ishod vašem Bogu. Uvek možete dobiti puno više kada nemate očekivanja, jer je Bog u stanju učiniti više od svega što možete i pomisliti. Ostavite ishod u božijim rukama dok delujete u skladu ostvarenja vaše želje. Prepustite se procesu i znajte da dobre stvari dolaze k vama kad ih najmanje očekujete.

U kontekstu bez očekivanja, što znači da ne treba biti vezan za ishod, možete očekivati ono što želite da se dogodi, ali takođe treba očekivati da se bilo šta može dogoditi. To je stanje neočekivanog očekivanja. Osoba treba imati opušteno i samouvereno očekivanje da će se njena želja ostvariti. Nemojte očekivati očekivani ishod, ali očekujte da će se vaša želja manifestovati.

 

Izvor: Vesti-info.rs