Share
Raspalite strasti za samo 60 sekundi

Raspalite strasti za samo 60 sekundi

Žene, najčešće, nisu svesne koliku seksualnu moć poseduju. Želite li svog partnera da dovedete do vrhunca u samo 60 sekundi, probudite svoju skrivenu seksualnost i postanite kraljica strasti!

seks-par-01

Gola i mokra

Golo i mokro žensko telo prizor je kojem nijedan muškarac ne može da odoli. Recite mu da legne na krevet i ostavite ga da vas čeka, a vi dotle skočite po tuš te na mokru kožu namažite malo ulja za telo. Kada već postane nestrpljiv pojavite se na vratima sobe te dopustite da rukama istraži vaše telo.

Glasna

Zvukovi u seksu poput stenjanja i glasnih uzdaha vrlo su erotični. Ne ustručavajte se tokom odnosa da ispustite glas jer na taj način partneru dajete do znanja da i vi uživate. Ako vam je neugodno ne morate biti glasni već mu šapatom recite koliko vam je dobro.

Erotična

Žena koja poznaje svoje tijelo i zna čime da zavodi san je svakog muškarca. Iznenadite ga halterima ili samodržećim čarapama, ali bez gaćica ili započnite seksi igrice milovanjem svog tela.

Pohotna

Postoji li išta erotičnije od žene koja preuzima inicijativu? Iako su najčešće muškarci ti koji pitaju za se*ks preduhitrite ga i biće vam zahvalan. Probudite se pre njega i krenite u akciju, počnite ga ljubiti oko uha i po vratu ili mu raskopčajte pantalone dok gleda televiziju. To će biti dovoljno da mu pomutite misli.

Vrckasta

Iako smo većinu vremena umorni i pod stresom, ponekad je potrebno osloboditi duh i izvući na površinu svoju vrckastu otkačenu stranu. Zaplešite pred partnerom striptiz ili odigrajte ulogu zavodljive doktorice ili sobarice i začinite sek*sualni odnos. I vi i partner ćete biti zadovoljni.

 

Izvor: Zenski-portal.net