Share
Grupa ‘ZAA’ u petak, 9. decembra u klubu ‘Feedback’

Grupa ‘ZAA’ u petak, 9. decembra u klubu ‘Feedback’

Posle sjajnog koncerta u beogradskom „Mikser Hausu“ 26. novembra, kruševački crossover sastav ZAA će u okviru jesenje mini turneje nastupiti u Nišu u petak, 9. decembra u klubu „Feedback“ od 22h. Pored hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, niška publika će moći premijerno da čuje i nekoliko novih pesama. Nakon toga sledi nastup u „Gerila Bar“ klubu u Novom Sadu 23. decembra 2016.

grupa-zaa-koncert-u-nisu

„Dvehiljade šesnaesta je za mene bila veoma uspešna, ne samo zbog učešća na Evroviziji, već i zbog toga što ZAA sve intenzivnije radi na pesmama za četvrti studijski album. Zato smo i odlučili da ovu plodonosnu godinu obeležimo odličnim koncertima. Radujemo se nastupu pred odanom niškom publikom. Znamo da tu imamo ozbiljnu bazu fanova, i kao i do sada, pokazaćemo im da je ljubav uzajamna! Očekujte fenomenalnu energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.

sanja-vucic-zaa-00

Podršku sastavu ZAA na niškom koncertu pružiće „Marconiero“, koji je samostalno i kao deo benda „D-fence“ aktivan još od devedesetih, a u poslednje četiri godine nastupa sa „Jayus Jazz“,  jazz-rock-fussion bendom, koji se bez suvišne pompe polako, ali sigurno, kreće ka tome da originalnim kompozicijama ostavi vredan trag. U ovom sastavu predstaviće se i u Nišu pred koncert grupe ZAA.

marconiero

Ulaznice za koncert po ceni od 400 dinara mogu se nabaviti do petka, 9. decembra do 19h u muzičkim radnjama CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje), dok će na ulazu u klub Feedback od 21h cena karte koštati 500 dinara.

U susret predstojećim koncertima ZAA je objavio i spot za novu numeru „Trouble“, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji  način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju „Košnica“ u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju.

Video:

 

Autor: Veroljub Vecko Radojković – Media Press