Share
Seks poza koju muškarci obožavaju: 8 razloga zašto oni vole kada je žena gore!

Seks poza koju muškarci obožavaju: 8 razloga zašto oni vole kada je žena gore!

Za obostrano zadovoljstvo, žena – gore je nenadmašna poza. Oboje ćete se vinuti na sedmo nebo, ako niste eksperimentisali sa ovom pozom, probajte!

seks-poza-ona-gore

Može da sedi i da se prepusti uživanju

Kada ste vi gore, on ima vrlo malo posla. Ova poza može mu poslužiti i kao “opravdanje” kada nije baš u punom sjaju. Recimo kada je umoran, pripit ili jednostavno lenj da se pokrene. Njemu je tada potrebno da devojka vodi igru i “pobrine se” za njega.

Ova poza mu garantuje minimalan napor i dobar pogled

Kada je gore, on mora da se oslanja na ruke kako bi vas video u punom sjaju, dok uživate. U ovom slučaju, dovoljno je da sedi ili leži i to će mu obezbediti idealan pogled na vas, a to će postići bez imalo napora.

Savršena prilika da vas “ščepa” za zadnjicu

Kada ste vi ispod, to je teško izvodljivo. Kada ste u misionarskoj pozi, ukoliko želi to, morao bi da provuče ruke između kreveta i vaše zadnjice. Zato je ovo najbolji način za to.

Seksi kaubojka

Iako možda niste razmišljali o tome, mnogo toga zavisi od ugla i poze koju upražnjavate tokom seksa. Svakome prija nešto drugo, međutim kada ste vi na njemu, to obezbeđuje jedinstven užitak za oba partnera.

Voli kada žena dominira

Ova poza upravo to obezbeđuje, a mnogi muškarci upravo zbog toga vole da je praktikuju. Osećaj potčinjenosti može izazvati pravu eksploziju kod muškarca. Kada je žena gore i vodi igru, držeći ga čvrsto za ruke, nema promašaja.

Može diktirati tempo

On je taj koji drži situaciju pod kontrolom i u svakom momentu može podići partnerku, ne menjajući pozu. To može biti jako uzbudljivo za oba partnera.

Promena položaja može dodatno zagrejati igru

Nije potrebno menjati pozu, već samo položaj. Seksi kaubojka, koja je licem okrenuta ka njemu i gleda ga direktno u oči tokom seksa, neprocenljiv osećaj.

Možete samo “skliznuti” s njega

To je jedan od razloga zašto i žene obožavaju ovu pozu. Samo gledanje kako silazite sa njega, može biti zaista seksi iz njegovog ugla.

 

Izvor: Bezanjeodstvarnosti.com