Share
Krvavi obračun u Nišu: Ubo nožem poznanika, pa se sakrio u Pošti

Krvavi obračun u Nišu: Ubo nožem poznanika, pa se sakrio u Pošti

Muškarac (32) je dobio ubod u rame, čovek star 36 godina posečen je po glavi dok je žena (40), koja je, takođe, učestvovala u sukobu, prošla bez povreda

obracun-u-nisuTrg 14. oktobar u Nišu; Foto: MediaPress.rs

Dvojica Nišlija povređena su danas u centru Niša na Trgu 14. oktobar kada su se potukla nakon čega je došlo i do potezanja noža.

Jedan muškarac (32) je dobio ubod u rame dok je čovek star 36 godina posečen po glavi a žena (40), koja je, takođe, učestvovala u sukobu, prošla bez povreda.

Kako saznajemo, tuča je započela oko 11 sati ispred niške Saborne crkve gde se ova trojka susrela.

saborna-crkva-u-nisuSaborna crkva u Nišu; Foto: MediaPress.rs

– Svađali su se nasred ulice, vikali i tukli… Mladić koji je bio u društvu sa tom ženom je prvi napao i turpijom drugog ubo u glavu. Ovaj mu je uzvratio i ubo ga šilom u rame, a onda počeo da beži ka zgradi Pošte- opisuje tuču jedan od prolaznika.

posta-margerPošta Niš 5 na Trgu 14. oktobra broj 6 u Nišu; Foto: MediaPress.rs

U nameri da odbrani svog čoveka, partnerka mlađeg muškarca je izvadila nož ali je napadač, pre nego što je uspela da ga upotrebi, umakao i zatvorio se u zgradu obližnje Pošte. Žena i ranjeni muškarac su ga sledili, pokušavali da razvale vrata ali ih je sprečila policija koju su pozvali zaposleni u pošti.

Niška policija potvrdila je da je dobila prijavu da je došlo do svađe i tuče izmedju tri osobe od kojih su dve povređene, i da je njihova patrola intervenisala. Protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja. Stariji muškarac odgovaraće i za nanošenja teških telesnih povreda.

 

Autor: D. R.

Izvor: Telegraf.rs