Share
Kup Koraća u Nišu, prodaja ulaznica od 7. februara

Kup Koraća u Nišu, prodaja ulaznica od 7. februara

Utakmice Kupa Radivoja Koraća biće odigrane u niškoj hali Čair od 16. do 19. februara, a kako kažu u Košarkaškom savezu Srbije, Niš ima veliku zaslugu za popularnost ovog takmičenja.

Kup Radivoja Koraca u NisuEkipa Mega Leksa, branilac titule; foto: Vanja Keser / Juznevesti.com

Ulaznice, koje bi navijačima trebalo da budu dostupne od 7. februara, biće jeftinije ako se kupuju u kompletu i cena bi trebalo da iznosi 2.000 dinara za tribine i 4.000 za parter, navodi predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Uroš Parlić.

Cene karata za pojedinačne utakmice trebalo bi, kako kaže ovaj funkcioner KSS, da budu poznate naknadno. Karte će moći da se kupe na biletarnici Sportskog centra “Čair” i u prostorijama Turističke organizacije Niša.

Mislim da grad Niš ima veliku zaslugu za to što je Kup Koraća toliko popularan. Niš ima mnogo navijača, što Partizana, što Crvene zvezde i igračima je bitno da igraju dobro, jer igraju jedno finale u svojoj zemlji i sigurno je stvar prestiža – rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Učesnici finalnog turnira su četiri kluba koji se takmiče u Regionalnoj ABA ligi Crvena zvezda, Partizan, Mega Leks i FMP, kao i najbolje plasirani timovi Košarkaške lige Srbije na sredini sezone – Vršac, Spartak Subotica, Dinamik i Dunav, jedno od najprijatnijih izneđenja takmičenja.

Podsetimo, 2015. godine je organizacija kupa za sledeće 3 godine poverena Regionalnom košarkaškom savezu istočne Srbije, pa je odlučeno da će se završnica kupa igrati u Nišu do 2018. godine.

 

Autor: M. Jovanović

Izvor: Juznevesti.com