Share
Mesečni horoskop za februar 2017.

Mesečni horoskop za februar 2017.

Zvezde i planete su se već postavile za najkraći mesec u godini. Evo šta će vam njihovo dalje kretanje doneti

mesecni horoskop

Saznajte kako su se planete i zvezde rasporedile u odnosu na vaš horoskopski znak i šta su nam svima zakuvale za februar ove godine.

 

OVAN

Posao: Neće biti lako, ali možete očekivati napredovanje, kako u samostalnom biznisu tako i u firmi kojoj radite. Ipak ćete pravu satisfakciju doživeti, osetiti od druge polovine meseca. Dobri poslovi su vam vezani za kreativnost, umetnost, slikarastvo, pozorište.

Ljubav: Verovatno ćete imati povratak stare ljubavi ili će ta osoba želeti da vam se ponovo približi. Zbog promenljivih emotivnih dešavanja, dolazi do neraspoloženja ali se brzo vraćate u normalu uz pomoć jednog Lava.

Zdravlje: Morate da se posvetite jačanju energije kroz vežbe, masaže, spa centre.

 

BIK

Posao: Ako ste samostalni, onda imate nove ideje, planove koje čuvate duboko u sebi, a planirate da ih brzo ostvarite. Ukoliko radite za drugog, posebno ako je zaposlenje u velikoj kompaniji, onda očekujte – unapređenje.

Ljubav: Emotivno se spremate na presek, posebno ako ste u braku. Ne možete da budete pritisnuti velikim zahtevima partnera i njegovim ponekad hladnim stavom.

Zdravlje: Zbog naglih promena raspoloženja imaćete često nedostatak energije koja može poremetiti zdravlje i samopouzdanje.

 

BLIZANCI

Posao: Novac koji ste imali, zaradili, dobili, niste pametno uložili ili bolje rečeno napravili ste loše finansijske kombinacije koje bi mogle da se unovče od onoga šta ste vi ponudili, dali. Tek sada ćete uspeti da napravite posao koji ste želeli.

Ljubav: Blizanci imaju priliku kako za ozbiljniju vezu, tako i za razvijen društveni život koji vam je preko potreban.

Zdravlje: Zdravlje može biti osetljivo kroz urogenitalni trakt, kosti, žuč, kičmu.

 

RAK

Posao: Imaćete dobru finansijsku godinu i tako bi trebalo da se okrenete sebi i privatnoj delatnosti. Imate mogućnosti za kupovinu nekretnine ili sam rad sa istim. Možda vam se ukaže i nasledstvo.

Ljubav: Dobar mesec za potomstvo, decu, porodicu. Najbolje slaganje sa vatrenim znakovima  – Ovnom, Lavom, Strelcima od druge polovine meseca.

Zdravlje: Slabljenje organa na glavi, uho, oko, disanje.

 

LAV

Posao: Iskoristite dar u vama. Vaša pozitivna energija zrači na druge. Poslovno slaganje sa znakovima vatre, posebno sa Ovnom.

Ljubav: Vaše emocije su vaš iscelitelj ili vaš neprijatelj kroz preveliku brigu, ne samo za sebe, već i druge. Partner je tu da vas podrži.

Zdravlje: Posle dužeg perioda psihičke blokade, nestabilnosti, prilika da se stabilizujete.

 

DEVICA

Posao: Budite sigurni u sebe. Tako rešavate sve probleme. Možda je bolje da posao prepustite Škorpiji ili Raku.

Ljubav: Druga polovina meseca, aktivnija na emotivnom polju. Verovatno ćete biti u lepoj vezi ili se odlučite za bračnu zajednicu. Emotivna stabilnost popravlja svaki odnos sa okolinom.

Zdravlje: Zdravstveno ste dobro ali vam je potreban sistematski pregled.

 

VAGA

Posao: Držite se svoje intuicije, biće vam potrebna u poslu tokom meseca. Mislite na sve i svakoga jer vi ste snaga koja pokreće posao koji se nađe ispred vas. Posebno je jak privatan biznis, porodični koji vam daje stabilnost, napredak.

Ljubav: Emotivno morate da čuvate svoj brak, prva polovina meseca je posebno osetljiva, kasnije imate sve bolje odnose.

Zdravlje: Mnogo radite, mnogo se iscrpljujete, vodite brigu o sebi.

 

ŠKORPIJA

Posao: Vi ste osoba koja ne voli da radi bilo šta i imate tu moć da pored sebe posedujete osobe koje će za vas da nađu ono što vama treba. Finansijski ćete osećati olakašanje i stabilnost koju niste imali pre.

Ljubav: Emotivno slobodne Škorpije imaju osećaj da treba promeniti status. Ljubav sa Rakom ili drugom Škorpijom biće intenzivna.

Zdravlje: Više discipline i okretanju alternativnim lečenjima.

 

STRELAC

Posao: Teško da će Strelac biti bez novca. Vaša glavna mana je visok stepen tolerancije. Moraćete da se stabilizujete sa jednim Jarcem koji može mnogo da vam pomogne u novim poslovima.

Ljubav: Društveno ste aktivni. Znak Lava pojačaće vaše interesovanje za putovanja, posebno za dalje destinacije. Vaša ljubav je izvesna.

Zdravlje: Potrebno je da očuvate vitalnost.

 

JARAC

Posao: Vi ste neko ko može da radi mnogo, čak i najdosadnije poslove koje niko ne bi radio. Ali vaša sudbina nije da budete sluga drugima već gospodar. Sledite svoje snove, uspećete.

Ljubav: Budite van mesta stanovanja, putujte. Kreativnost vam je naglašena. Ljubav tražite u nekoj drugoj zemlji.

Zdravlje: Neki Jarčevi će se aktivirati na aerobne vežbe, dok će drugi tražiti utehu u lekovima.

 

VODOLIJA

Posao: Do izražaja dolazite kroz posao i promenu sopstvenog sistema vrednosti. Sarađujete sa vatrenim znakovima. U drugom delu meseca putujte, imaćete posao u inostranstvu.

Ljubav: Trebalo bi da provodite više vremena u nekom spa centru ili kod kuće da se relaksirate uz aromatične kupke. To će vam pomoći i pri regulisanju vašeg emotivno ljubavnog života.

Zdravlje: Ne bi bilo loše da menjate način ishrane. Sredovečne  Vodolije neka obrate pažnju na kardiovaskularni sistem.

 

RIBE

Posao: Ukoliko se osamostalite, imaćete više posla i novca. Moćićete da uložite u projekte koji su vam potrebni. Vaše stanje finansija uvek zavisi i od onoga šta radite i čime ste pre svega posvećeni.

Ljubav: Potrebno vam je da budete sami i svoji. Nećete se ljutiti ukoliko vam jedna Vaga pokloni pažnju i svoju emociju. Naći ćete vremena za strast i izlaske.

Zdravlje: Za sve što vas zaboli obratite se specijalisti.

 

Astrolog: Darka Cvetković

Izvor: Telegraf.rs