Share
Drum and Bass u klubu Feedback!

Drum and Bass u klubu Feedback!

Kultni serijal žurki “Kaće Dram?”nastavlja sa promocijom kvalitetnog drum and bass zvuka. Svakog meseca u Feedbacku, ekipa “Mi Lomimo Bitove” će niškoj publici prezentovati regionalne i inostrane dj-eve i producente.

Kace dram 01

Ekipa je pažljivo birala i odlučila da ovog meseca predstavi internacionalni kolektiv i izdavačku kuću „METNEM“, koja je fokusirana na futurističkom i eksperimentalnom drum and bass-u, bilo da su u pitanju bengeri ili dublji zvuk.

Kace dram Feedback

“Metnem” kuća je do sada izdala War-a iz Francuske, Bohemian-a i Senzzor-a iz Srbije I CODEX-e koji su idejini tvorci ove etikete uz Billain-a i Hermetica.

Ovaj internacionalni kolektiv čine još par producenata: Delikt, Vrh I Sk4nz, čiju ćete muziku čuti na narednim izdanjima.

U subotu, 25. februara CODEX-i će predstaviti zvuke svojih kolega sa lejbla.

CODEX – kolektiv koji je u Srbiju doveo preko 100 internacionalnih dj-eva sa samog vrha drum and bass, breakbeat, jungle i dubstep scene i koji stoji iza novootvorene Metnem izdavačke kuće koja je za kratko vreme postala poznata širom planete. Članovi Codexa su Ranko (Phase) Marić, Đorđe (Tox) Milašinović, Vladimir (Kastiljas MC) Bastaja.
Baveći se organizacijom najvećih srpskih festivala i žurki, imali su čast da sarađuju i dele binu sa najpoznatijim DJ-evima svetske elektronske scene među kojima su Chemical Brothers, Freestylers, Pendulum, Dieselboy, TeeBee, Noisia, Roni Size, BTK, John B, Fresh, Chase & Status, Ed Rush, Optical, RymeTyme, Marky, MC Stamina, LTJ Bukem, Bulletproof, Future Prophecies, Cause4Concern, Klute, Raiden, Technical Itch, Squier, The Sect, Verse, Spectrasoul, Impulse, Mayhem, Grooverider, D-Bridge, Vegas BC, Maldini BC, Kemal, Black Sun Empire, Drumsound, Krust, Makoto, J Majik, Chris Su, Mindscape, Epsilon, Danny Wheeler i drugi.

Energija njihovih žurki i Codex zvuka odavno je prevazišla granice zemlje iz koje potičemo, što dokazuju i redovna gostovanja po evropskim i američkim festivalima i žurkama.

drum and bass 02

Domaćini žurke “Mi Lomimo Bitove”: Shiny D, Little Miss Vandal i Kritik.

Karata će biti na ulazu, po ceni od 200 dinara.

Video:

 

Autor: Nikola Kritik Bajčeta – Media Press