Share
Urnebesna komedija situacije ‘The Party’ u niškom Narodnom pozorištu

Urnebesna komedija situacije ‘The Party’ u niškom Narodnom pozorištu

U utorak, 7. marta i u četvrtak, 23. marta 2017. godine od 20 sati u niškom Narodnom pozorištu biće odigrana komedija situacije „The Party“ u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića. U ovom, sitkomu glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Produkciju komada potpisuje „Marinkovich Theatre Factory“.

predstava The Party 01

„The Party“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda.

predstava The Party 02

Na „tajnoj veceri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostavice se da ce, zahvaljujuci neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga. Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

predstava The Party 03

Scenski pokret uradio je Ivica Klemenc, originalni song Oliver Katić, spot Bobi Rajković, svetlo Dejan Mitić i Bane Ilić.

predstava The Party 04

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Narodnog pozorišta u Nišu.

The Party Narodno pozorite Nis

Video:

 

Autor: Media Press