Share
Omiljeni filmski servis uveo gledanje bez neta

Omiljeni filmski servis uveo gledanje bez neta

Netflix je uveo mogućnost offline gledanja sadržaja i na PC Windows uređajima.

netflix 01

Netflix je učinio mnoge ljude srećnima kada je dodao offline puštanje video snimaka u novembru, što znači da ste mogli nastaviti gledanje vaših omiljenih programa, bilo da putujete na posao autobusom ili letite avionom u drugu zemlju. Do sada je ovo bilo ograničeno na mobilne uređaje, ali od sada možete skidati filmove i serije i na PC.

Samo da razjasnimo, ovo ne funkcioniše ako otvorite Netflix.com u vašem pretraživaču. Potrebno je da skinete Netflix aplikaciju iz Windows Store da bi koristili ovu opciju. Generalno gledano, aplikacija je i za online gledanje bolji izbor.

Ova opcija ne radi za svaki naslov zbog uslova licenciranja i sličnih razloga, ali možete biti sigurni da će raditi sa svim Netflix Originals serijama i filmovima, kao i sa velikim brojem drugih video zapisa, prenosi TNW.

Netflix je dugo imao stav da je bolje poboljšati bežični pristup nego da ponudi offline puštanje, čak su jedno vreme održavali stav da se to nikada neće desiti. Drago nam je da su u kompaniji promenili mišljenje.

 

Izvor: Mondo.rs