Share
Niš: Izbodena dva muškarca posle derbija Crvena Zvezda – Partizan

Niš: Izbodena dva muškarca posle derbija Crvena Zvezda – Partizan

Dve muške osobe izodene su preksinoć oko 23 sata u blizini Železničke stanice u Nišu (kod Pošte 18106) gde se dogodila tuča trojice Nišlija, nezvanično saznaje „Građanin“.

Ulica Dimitrija Tucovića u NišuTuča se dogodila u blizini Pošte u ulici Dimitrija Tucovića; Foto: Mediapress.rs

Za sada ne raspolažemo podacima u kakvom su zdravstvenom stanju dvojica izbodenih Nišlija, sem što smo obavešteni da je intervenisala Hitna pomoć i da je nad jednim izvršena operacija u Kliničkom centru u Nišu.

Policija je jutros potvrdila „Građaninu“ da se ovaj incident dogodio, ali u 22 sata.

Imamo prijavu od medicinskog osoblja da je u to vreme, 18. aprila, došlo do povređivanja dva muškarca. Slučaj vodi Više javno tužilaštvo, rečeno nam je u niškoj policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, njih trojica su se posvađali u jednoj od niških kladionica u naselju Ledena stena, posle derbija Crvena Zvezda – Partizan.

Jedno lice (oko 30 godina) je napustilo kladionicu i pešaka krenulo ulicom Dimitrija Tucovića pa levo prema Železničkoj stanici. Druga dva lica (obojica oko 40 godina) su s Ledene stene krenula automobilom da ga pronađu i sustigla ga. Posle kraće svađe, mladić (30 godina) je izvadio nož i obojicu po tri ili četiri puta ubo u predeo stomaka i leđa – navodi izvor blizak istrazi.

Mladić je za sada u bekstvu, a kako nezvanično saznajemo identifikovan je i za njim se intenzivno traga.

Precizniji detalji ove tuče znaće se posle oglašavanja niške Policijske uprave.

 

Autor: N.M.

Izvor: Gradjanin.rs