Share
Evo šta uraditi pre seksa i užitak će biti bolji

Evo šta uraditi pre seksa i užitak će biti bolji

Parovi u dugim vezama učestvovali su u istraživanju u kome su tri sedmice ispunjavali anketu. Ispostavilo se da je kod nekih više strasti i seksa zbog određenih navika…

seksi devojka

Velikodušnost u svemu pa tako i u seksu može rezultirati samo dobrim. Stručnjaci savetuju muškarcima i ženama da ne misle samo o svojim užicima jer će na kraju više uživati ako pažnju usmere prema partneru, prenose mediji u regionu.

Prema istraživanju objavljenom u časopisu „Social Psychological and Personality Science“ – velikodušnost rezultira većom strašću i češćim seksom. Autori studije su proučavali parove u dugim vezama koji su svaki dan, i tako tri sedmice, ispunjavali anketu.

Ispostavilo se da su velikodušni ljubavnici doživeli više strasti, više svakodnevnih uzbuđenja i jaču želju za svojim partnerom od onih sebičnih.

– Postoji dosta istraživanja koja sugeriraju da je davanje drugima zapravo dobro za onoga koji daje, a učinak je još intenzivniji u romantičnoj vezi s partnerom. Osim toga, činjenica da možete zadovoljiti potrebe partnera je glavni faktor poverenja – objasnila je Ejmi Mis sa Univerziteta u Torontu koja je i autorka ove studije.

Ipak, ispunjavanje samo njenih ili njegovih želja, a isključivanje vlastitih, neće imati isti ishod, napomenula je autorka i dodala da je kompromis rešenje za sve, pa tako i za želje u krevetu, prenosi Mens’Health.

Zato, momci, najpre se pobrinite da znate šta vašoj lepšoj polovini treba i odgovara jer time ne dobija samo ona, već i vi. Njenim zadovoljstvom vi ćete zapravo najviše profitirati.

 

Izvor: Krstarica.com