Share
Grubi seks potez koji žene obožavaju

Grubi seks potez koji žene obožavaju

Ako ovo budete probali, dovešćete ih do ludila…

guza-zadnjica

Najnovija istraživanja su pokazala da žene vole kada su muškarci dominantni i kada su grubi prema njima u krevetu. Naravno, kada kažemo grubi, ne mislimo na udaranje i maltretiranje, već na jaču i snažniju formu seksa.

Muškarci često diskutuju o tome da li žene vole gruboću ili ne i obično misle da će ispasti bolji u krevetu ako budu fini i blagi. Izgleda da žene ne misle tako jer su najnovija istraživanja pokazala da 70% žena voli kada se muškarac ponaša grublje u krevetu.

Grebanje, ugrizi i stiskanje našlo se na njihovim listama želja, ali žene su ipak izdvojile jednu stvar kao najvećeg favorita. U pitanju je šamaranje i „pljeskanje“ po intimnim delovima. Tako je, žene obožavaju ako ih pljeskate po zadnjici i nećete pogrešiti ako to uradite bez pitanja. Naravno, obratite pažnju da ne udarate ko „sivonja“, jer ipak niko ne želi da sedi na modricama.

Žene su rekle da vole pljeskanje i blago šamaranje jer na taj način muškarci pokazuju dominaciju i svoju snagu. Istovremeno se delovi tela tako stimulišu i seksualni užitak se povećava, tako da je to potez koji bi svi muškarci trebalo da primenjuju.

Nadamo se da vam je ova informacija bila od koristi, jer ćete sada znati barem jednu stvar koju žene priželjkuju. Potrudite se da u vašu večernju rutinu uključite blago pljeskanje koje će dodatno začiniti i zapaliti atmosferu.

 

Autor: V.P.

Izvor: Muskimagazin.rs