Share
Međunarodni dan društvenih igara u ‘Goblinu’

Međunarodni dan društvenih igara u ‘Goblinu’

Međunarodni dan društvenih igara, 29. april, biće obeležen u klubu “Goblin” koji se nalazi u Davidovoj ulici broj 3a u Nišu, uz brojne društvene igre i iznenađenja.

Klub Društvenih Igara Goblin Niš‎

Igranje u Klubu se kao i do sada podrazumeva, a za ovaj event pripremili smo i par igara sa minijaturama (WarHammer 40K, Age of Sigmar, i druge) kao i prezentaciju igara u klubu “Feedback” (od 15-19h) – navode organizatori.

Za one koji žele da se poigraju, ulaznice se kupuju u prostorijama Kluba (cena ulaznice je 150 dinara, a za članove kluba 100 dinara), dok je za prezentaciju u klubu “Feedback” ulaz slobodan.

Goblin Nis

Na ovaj svečani dan, pridružiće nam se i autori igre RIZIKvO iz Leskovca, koji će nam za ovu priliku doneti i kartu Niša i okoline za ovu sjajnu igru.

Za ovaj specijalni event, sve igre iz kluba biće dostupne za igranje, a ako želite da igrate neku svoju igru sa okupljenim članovima, slobodno je ponesite sa sobom.

Klub Društvenih Igara Goblin u Nišu Davidova 3a

Svi članovi kluba koji dođu na Međunarodni dan društvenih igara, dobiće u člansku kartu nalepnicu koja označava prisustvo na ovom značajnom event-u, čime su na korak bliže do besplatne godišnje članarine.

Da bi dobili nalepnicu morate da kod sebe imate našu člansku kartu, što znači da je neophodno da nam do tada donesete sliku.

Drustvene igre

Pokušaćemo da obezbedimo još lepih iznenađenja. – dodaju organizatori.

 

Foto: Klub Društvenih Igara “Goblin” – Niš

Autor: Media Press