Share
Komedija situacije ‘The Party’ u niškom Narodnom pozorištu

Komedija situacije ‘The Party’ u niškom Narodnom pozorištu

U subotu, 29. aprila od 20 sati u niškom Narodnom pozorištu biće odigrana komedija „The Party“ u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića. U ovom, sitkomu glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejić, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Produkciju komada potpisuje “MARINKOVICH THEATRE FACTORY”.

predstava The Party 01

„THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda.

predstava The Party 02

Na „tajnoj veceri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujuci neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga. Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

predstava The Party 03

Scenski pokret uradio je Ivica Klemenc, originalni song Oliver Katić, spot Bobi Rajković, svetlo Dejan Mitić i Bane Ilić. Bine majstor je Slaviša Filipović, rekviziter Dragan Nikolić, šminker Maja Pešic, a crtež su uradile Sandra Milanović i Nikola Milovanović.

predstava The Party 04

Video:

 

Autor: Media Press