Share
Jedinstvena ponuda Nišvila: Džez letovanje za 99 €!

Jedinstvena ponuda Nišvila: Džez letovanje za 99 €!

Nišville jazz festival će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i država ponuditi mogućnost mini džez letovanja: „Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu” po vrlo povoljnoj ceni od 99 eura, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hostela kod Tehničkih fakulteta u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

nisville festival

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-170605-73 (Nišville Fondacija – Cara Dušana 19, 18000 Niš) u dinarskoj protivvrednosti za 99 eura po srednjem kursu na dan uplate.

Prilikom popunjavanja uplatnice u koloni svrha doznake upisati “Jazz letovanje”, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail nisville@nisville.com i potom će se potvrditi Vaša rezervacija.

Komplet karata uz originalnu uplatnicu može se podići u Press centru (Izložbeni paviljon u Tvrđavi) na dan početka zvaničnog programa festivala 10. avgusta 2017. godine, u intervalu od 16 – 19 časova.

Nisvil festival

Ovogodišnje izdanje Nišville Jazz Festivala biće održano od 10. do 13. avgusta, a između ostalih nastupiće Patti Ostin, Candy Dulfer, Al Foster, Nick West, Tony Momrelle i mnogi drugi.

Od 10 do 13. avgusta na 34. niškom jazz festivalu Nišville 2017 biće izvedeno 120 koncerata i nastupiće 700 izvođača na 12 festivalskih bina!

Podsećamo, do srede, 10. maja je aktuelna promo cena Kompleta ulaznica od 2.000 dinara, a od srede, 10. maja u prodaji će biti i Pojedinačne ulaznice za tribine, kao i VIP Kompleti i VIP Pojedinačne ulaznice.

 

Autor: Media Press