Share
Tradicionalna proslava Udruženja Leskovčana ‘Jug-Beograd’ u Beogradu

Tradicionalna proslava Udruženja Leskovčana ‘Jug-Beograd’ u Beogradu

Udruženje Leskovčana “Jug-Beograd” organizuje tradicionalnu proslavu koja će se održati u subotu 27. maja 2017. godine od 19 časova, u sali Doma Vojske Srbije (ulaz iz Francuske ulice). Obezbeđen je raznovrstan i bogat meni kao i veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Dom Vojske Beograd

Goste će zabavljati vokalni solisti Katarina Jović i Milovan Folić uz pratnju benda “Džentlmen”, a za kulturno-umetnički program biće zaduženo Kulturno umetničko društvo “Belac” iz Pridvorice. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i pruže sebi priliku da osete duh, tradiciju i kulturu juga.

opanci

Cena kompletnog aranžmana koji obuhvata hranu, piće tokom cele proslave, muzički i kulturno-umetnički program iznosi 2.000 dinara po osobi. Karte se mogu rezervisati pozivom ili SMS porukom na telefon 064/8466-391. Napomena: navedite svoje ime, prezime, kontakt telefon i broj karata koji želite da rezervišete.

Udruzenje Leskovcana Jug-Beograd

“Jug-Beograd” predstavlja zavičajno udruženje svih južnjaka lociranih u Beogradu. Ideja jeste okupljanje, druženje, pomoć južnjacima, očuvanje običaja i dijalekta.

 

Autor: Snežana Stojiljković – Media Press