Share
Beograd: Sajam organske hrane i proizvoda u Domu Vojske Srbije

Beograd: Sajam organske hrane i proizvoda u Domu Vojske Srbije

Udruženje Leskovčana „Jug-Beograd“ u okviru tradicionalne proslave organizuje i prvu sajamsku manifestaciju na kojoj će učestvovati izlagači sa juga Srbije koji će predstaviti domaće proizvode.

Dom Vojske Srbije u BeograduZgrada Centralnog Doma Vojske Srbije u Beogradu

Posetioci će tom prilikom moći da degustiraju i kupe organsku hranu, ajvar, sir, domaću rakiju, vino, liker od narandže, sokove i čajeve, kao i da prisustvuju svojevrsnoj izložbi ručnih radova od stakla.

izlozba rucnih radova od stakla

Cilj ove manifestacije je plasiranje organskih proizvoda zainteresovanim kompanijama i pojedincima širom Srbije i van granica naše zemlje. – kaže Snežana Stojiljković, organizatorka sajma.

Snezana Stojiljkovic Udruzenje Leskovcana Jug BeogradSnežana Stojiljković, organizatorka sajma

Manifestacija će se održati u subotu, 27. maja 2017. godine od 19 časova, u sali Doma Vojske Srbije u Beogradu (ulaz iz Francuske ulice).

Dom Vojske Beograd

Poštovaoce dobrih pesama i odabranog muzičkog programa će zabavljati vokalni solisti Katarina Jović i Milovan Folić uz pratnju benda „Džentlmen“, a za kulturno-umetnički program biće zadužen KUDBelac“ iz Pridvorice.

„Jug-Beograd“ predstavlja zavičajno udruženje svih južnjaka lociranih u Beogradu. Ideja jeste okupljanje, druženje, pomoć južnjacima, očuvanje običaja i dijalekta.- naglašava Snežana.

opanci

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i pruže sebi priliku da osete duh, tradiciju i kulturu juga.

Cena kompletnog aranžmana koji obuhvata hranu, piće tokom cele proslave, muzički i kulturno-umetnički program iznosi 2.000 dinara po osobi. Karte se mogu rezervisati pozivom ili SMS porukom na telefon 064/8466-391. Napomena: navedite svoje ime, prezime, kontakt telefon i broj karata koji želite da rezervišete.

 

Autor: Media Press