Share
Unplugged koncert grupe Kerber na nišavskom keju

Unplugged koncert grupe Kerber na nišavskom keju

Legendarna rok grupa Kerber održaće besplatan unplugged koncert na amfiteatru na nišavskom keju 31. maja, sa početkom u 21 sat.

Grupa Kerber

Ovo će biti jedan poseban koncert, jer unplugged podrazumeva neku drugu emociju. Ovako nešto su Nišlije imale priliku da vide pre 20 godina u Pozorištu, a ovaj koncert će biti sličan tom, ali uz pomoć prijatelja: kvartet violina, glasova, vibrafona – biće 14 nas na sceni. Izvešćemo prearanžirane pesme na koje je publika navikla, sada će ih čuti na malo drugačiji način – objasnio je, za Ananas Magazin, Gale Kerber.

S obzirom da Kerber unajveće radi na svom novom albumu, Gale nam je otkrio da će Nišlije na ovom koncertu imati priliku da premijerno čuju jednu novu baladu, sa predstojećeg albuma.

Gale Kerber Goran Sepa

Posebnost ovog koncerta se ogleda i u tome što će publika sedeti na amfiteatru, a Kerber će nastupiti bez specijalne bine. To će doprineti intimnoj atmosferi i u svim prisutnim ljudima probuditi snažne i tople emocije, kako Gale ističe.

Želeli smo da ovaj koncert bude gradska priča, na keju, da damo doprinos oživljavanju tog prostora. Smatramo da je ovakav koncert sjajan početak otvaranja lepih turističkih dana u našem gradu i odličan način da turistima predstavimo naš Niš – dodaje Gale.

Ovaj koncert je poklon Grada Niša svojim građanima, povodom obeležavanja gradske slave.

Video:

 

Autor: Ana Stanojević

Foto: Marko Ristić

Izvor: Ananasmag.com